Avokádó pesto villámgyorsan |
2017-02-14 23:57:10 |
Avokádó pesto villámgyorsan Hozzávalók 2 db érett avokádó 1 csokor friss bazsalikom 6 dkg dió vagy kendermag 2 ek citromlé 3 gerezd fokhagyma 1/2 tk tengeri só 1-2 dl olívaolaj frissen őrölt bors Elkészítés A friss bazsalikomleveleket egy konyhai aprítógépbe tesszük a félbevágott, kikanalazott avokádóval együtt.... |
Töltött cukkini koktélparadicsommal |
2016-07-16 23:11:52 |
Töltött cukkini koktélparadicsommal Hozzávalók 2 db közepes cukkini (vékonyabb) 4 db közepes burgonya 2 közepes fej vöröshagyma 3 ek vaj 1 szál újhagyma 1 db sárga paprika 1 db piros kaliforniai paprika 4-5 db koktél paradicsom 15 dkg sajt (reszelve) 1-2 gerezd fokhagyma só bors 2 csomag szeletelt tarja vagy... |
Igen, ezek vagyunk mi… |
2016-03-30 21:26:34 |
Igen, ezek vagyunk mi... Egy szent ember egy nap Istennel beszélgetett. Mondta neki: - Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol? Isten odavezette a szent férfit két ajtóhoz. Kinyitotta az egyiket és megengedte a szent embernek, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes... |
5 szuper növény, ami megszépít |
2015-07-28 21:29:53 |
5 szuper növény, ami megszépít Mi, nők, akkor érezzük magunkat jól a bőrünkben, ha szépnek és fiatalosnak látjuk magunkat a tükörben. A következő növények ebben segítenek! Kamilla Antibakteriális, görcsoldó és nyugtató hatása orvosilag igazolt. Szépségtipp: Önts le 500 ml vízzel 1 marék kamillavirágzatot. Lefedve forrald fel, majd hagyd kihűlni. Áztass bele vatt... |
Tavasz a télben: gömbcukkini töltve |
2015-02-26 22:26:43 |
Tavasz a télben: gömbcukkini töltve Nem röpködnek a mínuszok, ami önmagában is jó hír mindazoknak, akik nem szeretnek dideregni, és talán ennek is köszönhetően a piacon izgalmas dolgok tűnnek fel időről időre: a konyhában is helye van a tavaszi ízeknek. Ha csak lehet, igyekszem általában az évszaknak megfelelő fogásokat készíteni. Télen melegítő leveseket, gyökérzöldsége... |
Gyors házi paleo margarin |
2015-01-19 08:34:06 |
Hozzávalók és elkészítés 2 dkg kókuszzsírt olvassz fel, majd adj hozzá 3 evőkanál olívaolajat A keveréket tartalmazó tálat jeges vízbe állítva, egyre gyorsuló mozdulatokkal addig keverjük, míg margarinhoz hasonló masszát nem kapunk Vegyük ki a tálból az edényt és keverjünk ehhez az alaphoz 1 db nyers vagy egy lágy tojásból kikanalazott tojássárgáját Ízlés szerint ízesítsük.... |
Sütőtökös nyalánkságok |
2014-10-16 09:07:36 |
Nyakunkon a tökszezon, ha valaki a sült tökön kívül újabb recepteket szeretne megismerni, olvasson tovább! Az utcákat járva mostanság bármerre nézünk, a narancssárga színéről már messziről árulkodó, különböző méretű és formájú tökökbe ütközünk. Egy lépést se tovább, kapjunk hónunk alá egy ígéretes példányt, mert izgalmas receptek sora következik: édes, sós, ropogtatni való és mi... |
Töltött cukkinihajók recept |
2014-07-26 18:24:08 |
címlapTöltött cukkinihajók Keresés: mindenhol mi van a hűtődben? receptkalóriatápanyag Töltött cukkinihajók recept receptek töltött zöldség töltött cukkini Belvedere Belvedere receptje Töltött cukkinihajók receptkönyvbe hozzászólások (1) jegyzet story Egy korábbi főzésből megmaradt 2 darab cukkini. Ezt kezdtem vele. hozzávalók / 4 adag 2 kis db cukkini (v... |
Töltött cukkinihajók |
2014-07-24 21:48:55 |
hozzávalók / 4 adag 2 kis db cukkini (vékonyabb) 4 db burgonya (nagy ) 2 közepes fej vöröshagyma 1 db sárga kaliforniai paprika 1 db zöld kaliforniai paprika 1 db paradicsom 15 dkg sajt (reszelt) 1 gerezd fokhagyma (vagy fokhagymás olaj) só ízlés szerint bors ízlés szerint elkészítés A cukkiniket félbevágjuk, és kikanalaz... |
Gyors házi margarin |
2014-03-23 09:44:35 |
Hozzávalók és elkészítés 2 dkg kókuszzsírt olvassz fel, majd adj hozzá 3 evőkanál olívaolajat A keveréket tartalmazó tálat jeges vízbe állítva, egyre gyorsuló mozdulatokkal addig keverjük, míg margarinhoz hasonló masszát nem kapunk Vegyük ki a tálból az edényt és keverjünk ehhez az alaphoz 1 db nyers vagy egy lágy tojásból kikanalazott tojássárgáját Ízlés sze... |
|