Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4341005 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 48656
Előző Következő
Hadházy: Előre lehetett tudni, hogy ez egy tisztességtelen v 2018-04-23 21:33:54
2018-04-23 Írta atlatszo Hadházy: Előre lehetett tudni, hogy ez egy tisztességtelen választás lesz Fotó: Hadházy Ákos / Facebook Meg kell tanulnunk, hogy egy választási kampányban a látvány is fontos - erről beszélt az Átlátszónak Hadházy Ákos, miután Sallai R. Benedek méregdrága fodrászszámlákat, gigarendezvényeket emlegetett. Az LMP leköszönő társeln...
Böjti burgonya 2018-04-23 16:22:43
Régen vár kipróbálásra ez a recept , fél csomag túró várt felhasználásra gyorsan elkészítettem:) Hozzávalók: 3-4 db krumpli, 15 dkg tehéntúró, kisebb vöröshagyma, fűszerek: só, pirospaprika, őrölt bors, pár kanál tejföl kb. 1 dl. Elkészítése: Héjában megfőztem a krumplit , megpucoltam majd karikára vágtam. A hagymát apróra vágtam és a túróhoz tettem sóztam borso...
Tejfölös zsíros gombóc "Ízőrzők" Tengelic 2018-04-23 16:21:01
Mikor láttam ezt a műsort , aranyos volt ahogy az idős néni és a már felnőtt fia együtt főztek és dicsérték ezt az ételt ami a család kedvence volt! (Harmadoltam a mennyiséget amiből én készítettem azt írom le: 18 db gombóc lett belőle!) Hozzávalók: 20 dkg liszt, 4 dkg zsír, só, 1,3 dl forró víz, öntethez: fél fakanál zsír, 1 kisebb vagy nagyobbnak a fele vöröshagyma,...
Olajban sült zöldséges derelye "Ízőrzők" Bár 2018-04-23 16:17:21
Kis mennyiségből készítettem amiből 10 db lett, ennek a receptjét írom le:) Hozzávalók: tésztához: 25 dkg liszt, 25 dkg krumpli, 5 dkg margarin, só, 1 db tojás/aminek a felét tettem a tésztába a másik felét a töltelékbe/, töltelékhez: kb 10 dkg vegyes zöldség, 8 dkg reszelt sajt, 1 kisebb vöröshagyma, só, őrölt bors, sütéshez olaj. 🌼 Elkészítése: Krumplit megpucolta...
Vian a francia avantgárd művészet különös alakja volt 2018-04-23 15:42:38
Boris Vian (Ville-d'Avray, Franciaország, 1920. március 10. - Párizs, 1959. június 23.) francia író, költő, muzsikus. Vian a francia avantgárd művészet különös, kihívó alakja volt. Rendkívül sokoldalú tehetség volt; jazz-muzsikusként, zeneszerzőként és festőként is ismert. Eredeti szakmája matematikus, műszaki főiskolát végzett. A Francia Szabványügyi Hivatalban szerzett unalma...
A nyelvünkről.. 2018-04-23 14:33:20
Egészség & fitness egyperces Mit árul el az egészségedről nyelved állapota? Amikor az ember csak egy kicsit is rosszul érzi magát, akkor olykor akaratlanul is észrevesz magán olyan tüneteket, amiknek valószínűleg semmi közük nincs állapotához. Fontos tehát tisztában lenni a test azon részeivel, amelyek valódi problémákról árulkodhatnak. Testünk egyik ilyen része a nyelv...
A szokások hatalma 2018-04-23 12:01:17
A szokások hatalma Ahhoz, hogy megtaláljuk a saját bölcsességünket, ismernünk kell saját kultúránk bevett bölcseleti formáit, amelyek jobban hatnak ránk, mint gondolnánk. A mai szülők általában háromféleképpen fegyelmeznek: veréssel, valami jó dolog megvonásával, a civilizált társadalomtól való eltiltással (népszerűbb nevén szobafogság). Mindháromnak megvan a maga helye. A...
Tallóztam 2018-04-23 05:42:48
Levendula-illóolaj: a gyógyítás felsőfokon A jellegzetes illatú levendula sokak kedvenc gyógynövénye, ami nem csoda, hiszen számtalan dologra lehet felhasználni az otthonunkban, és testi-lelki egészségünk javítására egyaránt. Most ahhoz adunk néhány tippet, hogyan használhatjuk fel a levendula illóolaját. A levendulában mintegy 150 olyan vegyületet találhatunk, amelyek kedvező...
Őrületes sajttekercs, a hidegtálak királynője! 2018-04-22 18:19:53
Őrületes sajttekercs, a hidegtálak királynője! Avagy sajt, sajt hátán! Tudtátok, hogy a sajt egy kis forró vizes fürdő után úgy nyújtható, mint egy tészta? Én nem, és meg is lepődtem, de örülök, hogy találkoztam ezzel a jelenséggel, mert nekem, mint sajtrajongónak a sajtkrémmel és sonkával töltött sajt egyértelműen a hidegtálak tálak királynője lett, és egészen biztosan nagyon...
Mi az a Bulgur 2018-04-22 16:32:30
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben ,,török rizsnek" is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik . Mivel a bulgurt előzetesen párolják, ezért a magyarok által ismert búzadarától eltérően jóformán alig kell fő...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.