Előző
Következő
|
csicesriborsóleves báránnyal |
2015-02-01 12:37:33 |
szil gorohovüj sz baraninoj Hozzávalók: 600 g birkahús 500 g burgonya 60 g zsir 100 g vöröshagyma sárga borsó 80 g 50 g sárgarépa 150 g paradicsom 80 g bors Zöldek borsó fekete bors Só a borsót beáztatom éjszakára . az ap... |
sertés |
2013-12-12 12:33:32 |
Sertés 400g , édes tészta 200g , világos szójaszósz 30 ml , szójaszósz 15 ml , 30 ml mirin , bors 1 g csillagánizs 2, babérlevél 2 db fahéj 1 kis rud 2 szegfűszeg, cukor 5 g , só 2 g , gyömér 2-3 cm a húst 3 cm - res kockkra vágom fel , a tésztát meleg vizzel leöntöm , hagyom állni majd leszüröm . olajon megpiritom a húst , hozzáadom az ánizst, bort , gy... |
grúz padlizsán pörkölt |
2013-11-03 11:27:38 |
Hozzávalók ( 5 adag ) : 500 gramm burgonya, 600 gramm padlizsán 2 nagy paradicsom , 1 evőkanál paradicsompüré , 2 nagy fehér hagyma , 3 zöld hagyma , 3 babérlevél, 2 zöldpaprika , 2 piros paprika , 3 gerezd fokhagyma , csipet száraz koriander Csipetnyi piros őrölt bors , csipet fekete őrölt bors csipet só 50 gramm olaj . a zödségeket egyforma nagyságú koc... |
tüzes alma chutney ! |
2013-08-22 13:43:42 |
3-4 kis zöld alma olaj 1 evőkanál csicseriborsó 1 evőkanál köménymag 1 tk római kömény 1 teáskanál mustármag 1 / 4 csésze kókuszreszelék 1 evőkanál szezámmag 1 teáskanál száraz koriander mag 1 tk görögszéna 1 / 2 "friss gyömbér 10-12 curry levelek 2-3 száraz piros chili (állítsa be az ízlése) só ízlés szerint 2-3 teáskanál piros chili por 1 evő... |
húsvéti majonézes őzgerinc! |
2013-02-21 12:23:09 |
200g fagyasztott zöldborsó 200g sárgarépa 200g burgonya 200g alma 1 citrom 6 evőkanál majonéz 7 evőkanál tejföl 250ml zöldségleves 20gr zselatin 5 tojás 1 piros paprika 1 csokor petrezselyem bors és só elkészitése: a tojásokat megfözöm , héját leszedem .. a répát és a burgonyát külön - külön sós vizben megfözöm , leszüröm . almákat meghámozom , kis kockkra vágo... |
Előző
Következő
|
|