Előző
Következő
|
Kapni néha nehezebb |
2023-11-25 08:43:59 |
Kapni néha nehezebb Az életnek addig van értelme, amíg az ember szeretetet tud adni - és ami annál sokszor nehezebb: képes a szeretetet elfogadni is. Van, amikor a szeretet apró kis gesztusainak elfogadása nagyobb tett, mint önzetlenül adni. Amikor szeretetet adunk,... |
Pörkölt |
2023-10-07 14:06:16 |
Az egész a húsokkal indul: Attól függ, hogy milyen típusú pörkölt készül, szárnyasból vagy négylábúból. Vegyük át most, hogy mi az, ami közös bennük: mindegyikben van zsiradék, vagy éppen bőr és csont. A csont az egyik legfontosabb ízhordozó, ha kicsontozzuk a pörköltbe választott húst, szerintem akkor is illik belefőzni, utána nyugodtan ki lehet venni belőle. A nevében benn... |
Édes, karácsonyi finomságok... |
2011-12-11 22:10:49 |
Egy nagyon kedves Barátomtól kaptam az alábbi recepteket, melyeket hálásan köszönök és megosztom mindannyiótokkal Köszöntô A hideg ôszi idô beálltával, a borús, esôs napok sűrűsödésével ki ne gondolna szívesen a közelgô ünnep... |
Galuska, haluska, nokedli |
2010-10-28 05:07:17 |
Kimeríthetetlen tárháza az általános magyar konyhának, a népi szakácsmûvészetnek, illetőleg azok jeles képviselőinek. Igazából hálásak lehetünk a sok híres konyhafőnöknek, gazdasszonynak! Mennyivel szegényebb lenne étrendünk e kitûnő ételek nélkül. Le is írok néhányat közülük ízibe! Gondot csak az okoz, hogy melyikkel kezdjem? A legegyszerû... |
Előző
Következő
|
|