Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4409437 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 8432
Előző Következő
Francia diós mézes finomság! 2019-10-15 17:06:55
Mézes lapokhoz: 30 dkg liszt,10 dkg porcukor,1 ek méz,7 dkg vaj 2 tojás,1 kávés kanál szódabikarbóna Diós piskóta: 6 db tojás,15 dkg cukor,3 ek víz,0,5 dl olaj 15 dkg rétes liszt,1/2 cs sütőpor,10 dkg darált dió Krém: 3 db tojássárgája,15 dkg kristálycukor,2 cs vanília puding 7 dl tej,10 dkg porcukor,25 dkg vaj A mézes lapokhoz a hozzávalókat jól összedolgoz...
Hatlapos, ahogy én készítem 2019-08-31 15:27:16
Nekem meg van a szalalkális recept, ezért közreadom: Ez a sütemény 2-3 napig garantáltan puha marad Hozzávalók A tésztához 60 dkg liszt 15 dkg cukor 1 cs. szalalkáli 1 ek. zsír 1/4 liter tej A krémhez 25 dkg cukor, 1 liter tej, 2 dkg kakaó, 4 evőkanál liszt Elkészítése A lisztben a szalalkálit elkeverjük, majd a zsírral összemorzsoljuk, utána jön a...
Kijevi krémes – Puha, egyszerű és mennyei 2019-08-31 15:24:55
Hozzávalók 40 dkg liszt 15 dkg cukor 2-3 ek tejföl 20 dkg Rama 4 tojássárgája 1 sütőpor Habhoz 4 tojásfehérje 15 dkg cukor 25 dkg darált dió krémhez 2 cs vaníliás puding 1/2 liter tej 25 dkg Rama 25 dkg kristálycukor Elkészítés 1. A lisztet a cukorral, a tejföllel, a Ramával, és a tojássárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osz...
Rigó Jancsi 2019-08-22 21:00:46
hozzávalók / 10 adag A tésztához 8 db tanyasi vagy bio tojás 8 ek porcukor 2 ek cukrozatlan kakaópor 6 evőkanál finomliszt A krémhez 900 ml habtejszín 150 g porcukor 1 ek vaníliás cukor 3 ek cukrozatlan kakaópor 2 ek zselatin 100 ml tej A tetejére 200 g étcsokolád...
Epsom só 2019-08-16 23:53:43
Az Epsom-só megváltoztatja az életet Az Epsom-só valójában nem só, hanem egy természetesen előforduló magnézium és szulfát ásványi vegyület. A magnézium segít a szervezetben több mint 35 enzim szabályozásában, és fontos szerepet játszik a testi funkciók koordinálásában és szervezésében. Az Epsom-só egy természetes gyógymód és kezelési lehetőség lehet számos betegség esetében....
Hozzávalók: tésztához: 6 tojás 3 dl tej 2 dl olaj 22 dkg l 2019-07-07 22:16:36
Hozzávalók: tésztához: 6 tojás 3 dl tej 2 dl olaj 22 dkg liszt 30 dkg cukor 7 dkg cukrozatlan kakaópor 1 tasak vaníliás cukor 1 tasak sütőpor A krémhez: 15 dkg fehér csokoládé 12 dkg kókuszreszelék 5 dl tej 2 tojássárgája 1 teáskanál étkezési keményítő 15 dkg cukor 3 dl habtejszín 15 dkg...
Levendulaolaj hatásai és alkalmazásai 2019-05-20 22:08:44
A levendula az egyik legsokoldalúbban használt gyógynövény, hiszen az illatosításon kívül számos gyógyászati felhasználása is ismert. Az ókori görögök és a rómaiak nagy becsben tartották a levendulát tisztító tulajdonsága és illata miatt. Bőségesen használták, testükre kenté...
Orchidea szelet 2019-04-24 14:21:47
Nem rég fedeztem fel! Ha valaki szereti a mákot, aztán ha bejönnek a krémes, könnyű sütemények, no meg a mascarpone is garancia, akkor készítsük el! Hozzávalók: A TÉSZTÁHOZ 5 tojásfehérje 15 dkg cukor 15 dkg darált mák 2 kanál liszt fél csomag sütőpor A KRÉMHEZ 5 tojássárgája 10 dkg cukor 1 kis doboz mascarpone 15 dkg margarin 1 csomag vaníliás pudin...
Húsvétra KINDER MAXI torta 2019-04-24 13:45:30
Nos ez az a torta, ami mindenkit levesz a lábáról. Hideg, krémes és olyan ízek köszönnek vissza, amit nem lehet nem szeretni! Igazi ünnepi finomság! HOZZÁVALÓK Tésztához: 8 db tojás 8 ek cukor 8 ek liszt 1 csomag sütőpor 1 csomag vaníliás cukor 1 tk szerecsendió 1 tk citromlé 1 csipet só A krémhez : 5 dl tejszín 50 dkg mascarpone 2 tk vanília aroma Ízlés szerint...
Mátka szelet 2019-04-07 20:40:20
Hát, ez igen finom! :) Annak, aki szereti a dobostortát, meg különösen! :) A piskótához: 6 tojás, 6 ek cukor, 6 ek liszt, 1 ek víz, 1 tk sütőpor, csipetnyi só A karamellhez: 12 ek cukor A krémhez: 2 cs vanília ízű pudingpor, 8 dl tej, 2 ek liszt, 25 dk cukor, 1 tk vanília kivonat, 25 dkg vaj A tetejére: 5 dl tejszín és reszelt csokoládé A tojássárgájákat habosra kev...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2019 TVN.HU Kft.