Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4370305 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 53
Előző Következő
Nagymama régi sütijei: 13 kihagyhatatlan 2018-05-26 08:49:19
Nagymama régi sütijei: 13 kihagyhatatlan recepttel Dátum: 2017-07-20 / Írta: Budai István / Látták: 194411 / A nagyi sütije mindig különleges élmény, semmihez sem fogható, hiszen mindenki tudja, hogy nincs ennél jobb a világon. Benne számtalan év tapasztalata és szeretete! 1 . Mákos béles Hozzávalók: 30 dkg liszt 15 dkg margarin 2 tojássárgája fél dl tej fél...
Receptek túróval! 2018-05-15 14:06:20
Túrórudacskák ******************** Hozzávalók: 1/2 kg túró, 6-7 evőkanál liszt, 2 tojás, só, 5 dkg reszelt sajt, 10 dkg sonka, a panírozáshoz tojás, liszt, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez. Elkészítése: A túrót, a lisztet, a tojásokat, a sót összekeverjük, a tésztát kinyújtjuk és hüvelykujjnyi vastagságú rudacskákat formálunk belőle (kb. 8-10 cm hosszúakat). Lisztbe, tojásba...
Tavaszi töltött tojások franciasalátával 2018-05-10 21:39:01
Tavaszi töltött tojások franciasalátával Hozzávalók: Töltött tojáshoz: 5 tojás 4 dkg vaj fél kk feketebors fél kk só 1 kk mustár 1 ek majonéz Franciasalátához: 3 nagyobb szem krumpli 30 dkg zöldborsó...
13 filléres egytálétel, amiből kétszer fogsz szedni! 2018-05-04 21:29:57
1 . Tepsis csirkemáj krumplival csirkemaj Hozzávalók: 0,5 kg csirkemáj 0,5 kg burgonya 1 dl olaj só, bors ételízesítő oregánó pirospaprika 3 babérlevél A recept ide kattintva folytatódik >>> 2. Pásztortarhonya pasztor Hozzávalók: 50 dkg tarhonya (én házi készítésűt használtam) 4- 5 nagy krumpli 1 fej vöröshagyma 2-3 ek olaj 1 szál füstölt kolbász pirosp...
Zsázsa, a tavasz fűszere 2018-04-26 23:48:12
Zsázsa, a tavasz fűszere A zsázsa a tavasz érkeztével hamar megjelenik. Mustáros-tormás ízével tökéletesen illik a húsvéti ünnepkör ételeihez, de ünneptől függetlenül is nyugodtan fogyaszthatjuk ezt az aromás és igen egészséges növényt. A zsázsa Délnyugat-Ázsiában őshonos és már régóta kedvelt fűszernövény. A zsázsa nyomaira számos indoeurópai nyelvben rátalálhatunk, de...
Sajtos krumplipuffancs 2018-04-23 21:46:58
Hozzávalók : 30 dkg maradék krumplipüré, 15 dkg reszelt sajt, 15 dkg liszt, 1 tojás, só, bors, majoránna, zsemlemorzsa, olaj. Elkészítése: A hozzávalókat(zsemlemorzsa nélkül) összegyúrjuk, sóval, borssal és szárított majoránnával ízesítjük. Enyhén olajos kézzel diónyi gombócokat formázunk, finomra szitált zsemlemorzsába hempergetjük, majd forró olajba kisütjük. Azonnal tála...
Itt a medvehagyma! 2018-04-22 01:44:30
Itt a medvehagyma! A végsőkig lecsupaszított piacon végre megjelenik a tavasz első hírnöke: a medvehagyma (allium ursinum). A magyar gasztronómiába pár éve berobbant növény töretlen népszerűségét talán épp ez a pionír szerep okozza. Friss, zamatos, tele az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával. Ízre a fokhagyma és a snidling ügyes keveréke. Lehet belőle levest kész...
Marhagulyás csipetkével 2018-04-14 23:48:48
Marhagulyás csipetkével Hozzávalók: 60 dkg marha lábszár 40 dkg burgonya 1 sárgarépa 1 fehérrépa 1 kisebb zeller 1 közepes nagyságú hagyma 1 paprika 1 paradicsom 1 csokor petrezselyem 1-2 szál zellerlevél 1 doboz pritamin 1 evőkanál étolaj 1 tojás 10 dkg liszt só őrölt pirospaprika bors...
Brassói aprópecsenye 2018-03-27 18:18:02
Brassói aprópecsenye sertéscombból, szaftos és fenséges, még egy kezdő is el tudja készíteni! Hozzávalók 0,5 kg sertéscomb 1 evőkanál őrölt bors 1 kg krumpli 1 evőkanál majoránna 1- 2 evőkanál őrölt pirospaprika 6 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma olaj só ...
Tejfölös krumplileves vargányával 2018-03-22 00:52:37
Tejfölös krumplileves vargányával Hozzávalók 70 dkg burgonya 5 dkg szárított vargánya gomba 1 közepes vörös hagyma 3 gerezd fokhagyma só őrölt bors 1 mk bazsalikom 2 db sárgarépa 1 db fehér répa 1 kis csokor vágott petrezselyem zöld 1 db zeller levél 1 kisebb karalábé 1 db paradicsom 1 db sárga paprika...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.