Előző
Következő
|
Gesztenyés krumplipüré |
2010-07-05 16:31:38 |
* 10 dkg hámozott, mirelit gesztenye * 10 dkg krumpli elkészítés 1. A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk, és annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük. 2. A gesztenyét egy másik kis lábasban addig főzzük, míg megpuhul. 3. Botmixerrel pürésítjük, f... |
Kéksajtos burgonyapüré |
2010-06-23 08:15:36 |
* 1 kg burgonya * kb. 2 dl tej * 5 dkg vaj * csipet szerecsendió * csipet cukor * 5 dkg érett roquefort (pl. Saint Agur) * só, ízlés szerint Tálaláshoz: * snidling * kaliforniai paprika elkészítés 1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós... |
Előző
Következő
|
|