a holnapi menüből!!!! |
2012-12-25 08:05:40 |
Aperitifnek!!!!! Nutella krémet felmelegítem, hozzá teszek karácsonyi fűszereket tejszínt, és házi pálinkát , jól összemixelem , holnapra összeérik!!! aztán!!!!!! Hagymás krumplisaláta Hozzávalók: 70 dkg krumpli 2 nagy fej lilahagyma 2 evőkanál 20... |
Lilahagymás krumplisaláta |
2011-08-07 12:33:02 |
hozzávalók 4 főre * 12 db közepes méretű burgonya * 4 fej lilahagyma * 7 dl víz * 3-4 evőkanál 20%-os ecet * 2 evőkanál cukor * 1 kk só * őrölt bors elkészítés 1. A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és kar... |
Tóthos krumplisaláta |
2011-05-26 10:36:12 |
hozzávalók 4 főre * 6 db közepes burgonya * 1 nagy pohár tejföl * 1 ek olívaolaj * 2 közepes nagyságú lilahagyma * kevés petrezselyemzöld * 1 kk őrölt bors * só ízlés szerint elkészítés 1. A krumplikat héjában megfőzzük, kihűtjük, leszedjük a... |
Lilahagymás krumplisaláta |
2010-11-21 11:39:56 |
hozzávalók 4 főre * 12 db közepes méretű burgonya * 4 fej lilahagyma * 7 dl víz * 3-4 evőkanál 20%-os ecet * 2 evőkanál cukor * 1 kk só * őrölt bors elkészítés 1. A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és karikár... |
Birsalmás-káposztás krumplisal |
2010-10-05 18:30:06 |
Birsalmás-káposztás krumplisaláta Hozzávalók: 50 dkg héjában főtt burgonya, 25 dkg savanyú káposzta, 2 db savanyú alma, 2 nagy fej vöröshagyma, 1 dl savanyúkáposzta-lé, 1 mokkáskanál törött bors, 25 dkg birsalmabefőtt (vagy kompót), késhegynyi tört szegfűszeg, 2 evőkanál birsalmabefőtt-lé, 1 teáskanál méz, 2 dl tejföl, ízlés szerint só. A mártáshoz a tejfölt, a birsalmaleve... |
Lilahagymás burgonyasaláta 2 |
2010-09-18 21:42:42 |
* 35 dkg apró burgonya * 2 fej lilahagyma * 1 paradicsom (a díszítéshez) * 3 ek étolaj * 1 ek 10%-os ételecet * 2 csipet cukor * késhegynyi őrölt fehérbors * só elkészítés 1. A burgonyát héjában megfőzzük. Mikor megpuhult, hideg vízze... |
Majonézes burgonyasaláta 2. |
2010-09-14 23:07:54 |
* 10 szem közepes burgonya * 2 dl tejföl * 2,5 dl majonéz * 1 póréhagyma * 1/2 kk őrölt bors * só elkészítés 1. A krumplikat megmossuk és héjában puhára főzzük. 2. Hagyjuk kihűlni. 3. Megpucoljuk és apró kockára vágjuk. Sózzuk. 4. Az ön... |
Lilahagymás krumplisaláta |
2010-09-14 23:06:15 |
* 12 db közepes méretű burgonya * 4 fej lila hagyma * 7 dl víz * 3-4 evőkanál 20%-os ecet * 2 evőkanál cukor * 1 kk só * őrölt bors elkészítés 1. A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és karikára vágjuk. 2. A... |
Lilahagymás krumplisaláta |
2010-08-26 06:06:24 |
hozzávalók 4 főre * 35 dkg apró burgonya * 2 db nagy fej lilahagyma * 1 db paradicsom * 3 ek olívaolaj * 1 ek 10%-os ecet * 2 csipet cukor * 1 késhegynyi őrölt fehérbors * só ... |
Olasz krumplisaláta |
2010-08-24 18:25:53 |
hozzávalók 4 főre * 80 dkg krumpli * 1 babérlevél * 1 csokor újhagyma * 2 db paradicsom (vagy 1 db piroshúsú paprika) * 10 db bazsalikomlevél * 1 kis csokor petrezselyem * 12 db fekete olívabogyó Vinegrette öntethez: * 1 dl száraz fehérbor * 2 ek fehérborecet * fél citrom leve * fél kk porcukor * 4 ek olívaola... |
|