Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533559 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 5
Előző Következő
A bélrendszer egészsége és a hangulat közötti kapcsolat 2021-08-28 20:49:26
Ugye mindenkinek ismerős az érzés, amikor alaposan belakmározunk és jól érezzük magunkat, ami aztán nem is tart olyan sokáig, hiszen ha túl sokat eszünk, nagyon megterheljük az emésztőrendszerünket és hasi diszkomfortérzés is kialakulhat. A bél egészsége és a hangulat között szoros összefüggés van, hiszen az elfogyasztott étel meghatározza a hangulatunkat és aktívan hozzájárul az...
A kuszkusz - receptek 2016-08-04 10:52:05
K'seksoo, kuszkusz couscous Az észak-afrikai országok tradicionális eledelének az alapja az acélos durumbúza darája. Algéria, Marokkó és Tunézia számtalan variációjú nemzeti eledelét eredetileg kézzel eszik. E nagyszerű egytálétel alapjai közösek, még ha vannak is eltérések a többi hozzávaló tekintetében: a durumdara és az alapleves (ami lehet zöldségleves, húsleves, halalaplé,...
SZŐCS HENRIETTE: A léghajó 2012-06-06 11:11:50
Herceg ötéves lett, hogy telik az idő! Mama megengedte neki, hogy szülinapi bulit rendezzen a kertjükben. Várjátékot terveztek, ahol a fiúk lovagok, a lányok pedig királykisasszonyok lesznek, akiket meg kell menteni a gonosz sárkánytól. A sárkányról vitatkoztak, Herceg szerette volna, ha Papa öltözik be a tűzokádónak. Mama nem tartotta jó ötletnek, mivel a hercegnőket a várba...
Foltos kuszkusz.... 2010-08-25 18:10:21
Foltos kuszkusz... Új-Guinea erdeiben, a Malaku-szigeteken és az Új-Guineát övező egyéb szigeteken él. Előfordul továbbá az ausztráliai Észak-Queenslandben is, a York-i félszigeten. A foltos kuszkusz fej-törzs-hossza 34,8-65 centiméter, farokhossza 31.5-60 centiméter és testtömege 1,5-6...
Kuszkusz egyszerűen 2009-11-06 16:08:21
Kuszkusz Az észak-afrikai országok tradícionális eledelének alapja az acélos durumbúza darája. Elkészítés: a kuszkuszt másfélszeres mennyiségű, lobogó, zöldfűszeres vízbe öntjük, lehúzzuk a tűzről és fedő alatt 10 percig pihentetjük. Párolt zöldségekkel, sült (gabona)h...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.