Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533364 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 8
Előző Következő
Igazi lecsó bográcsban- Így készül! 2015-09-03 17:24:42
Igazi lecsó bográcsban- Így készül! - Kerék Ágnes Még pár napig meleg az idő és állítólag a szeptember sem lesz túl hűvös, úgyhogy még ne pakoljátok el a kerti főzőcskézéshez való dolgokat! A lecsó egyik legfinomabb változatát mutatom, azt, amelyik szabad tűzön pirul, egy hatalmas bográcsban. Íme a receptje! A mi lecsónk most közkívánatra tojással, virslivel és k...
Van olyan, hogy tökéletes lecsó? 2014-07-11 18:08:55
Van olyan, hogy tökéletes lecsó? Elérkezett a lecsószezon, ami nemcsak örömteli, de igazán mámorító a magamfajta rendes, becsületes, lecsófüggő nőszemélynek. Megosztjuk a tíz legkedvesebb receptünket. Hirdetés Hirdetés | Ingyenes gyermekbelépő Sárváron! Gyere el fürdőzni és vidd magaddal ajándék belépődet! Milyen a jó lecsó? Ez a kérdés legalább annyira megosztja az embere...
Birkapöri nálam, üstben: 2014-03-16 19:16:34
Birkapöri nálam, üstben: Egy birka fele (most csak). Faggyútól tisztítva, darabolva. Olvassz szalonnát, fonnyassz meg rajta 3-4 kiló hagymát, mehet rá 1-1 kiló paprika, paradicsom, 1 cső erős paprika is, ha megpuhult a lecsónk megszórjuk pirospaprikával (nálam por erős is volt), beletesszük a húst, felsütjük, felengedjük vízzel, fűszerezzük ízlés szerint (só, bors, delikát...
A legfinomabb lecsó? 2013-07-14 18:47:28
A legfinomabb lecsó? Örök kérdés és állandó vitatéma. Nem is vállalkozom arra, hogy ítéletet hozzak ez ügyben, csupán az én személyes kedvencemet mutatom meg! Lecsó mint hungarikum Sokan azt gondolják, hogy a lecsó a magyar konyha egyik ékessége, azonban ez az állítás nem igaz. Maga a lecsó elnevezés az 1930-as években keletkezett, ugyanis ekkor említik először ezen a név...
Lecsó, az igazi Hungarikum 2011-02-08 15:25:29
Lecsó, az igazi Hungarikum Ha feltennénk a kérdést külföldön élő honfitársainknak, hogy melyik az az étel, amit képtelenség az ottani alapanyagokból elkészíteni, azt hiszem a válasz egyértelmű lenne: a lecsó. Hogy miért? Mert a jó lecsóhoz magyar paradicsomra, paprikára és hagymára van szükség. Ezt pedig saját tapasztalatból is mondhatom, mert próbáltam a 80-as évek közepén Nyu...
A jó kenyértől nem hizhatsz! 2011-01-06 20:47:58
A jó kenyértől nem hízhatsz! Rájár a rúd a kenyérre! Legalábbis ha a fogyókúrákat nézzük. A reformétrendek a fogyni szándékozóknak legelőszőr a kenyér elhagyását javasolják. De valóban a kenyér a felelős a plusz kilókért? Bármilyen diétát is követünk a szervezetünknek szüksége van szénhidrátokr...
Gulyásleves 2010-10-24 12:39:47
Gulyásleves: Fazékba teszünk egy kis zsírt, melybe bőven hagymát darabolunk, hagyjuk egy kicsit dinsztelni. Ha van, kész lecsónk azt teszünk bele, ha nincs, akkor bőven darabolunk bele zöldpaprikát, paradicsomot, és tovább dinszteljük. Majd teszünk bele darált pritaminpaprikát, gulyáskrémet...
Lecsó variánsok 2010-08-04 20:25:07
• Rizses lecsó Hozzávalók: 1 maréknyi fehér rizs Hozzáadás: A paradicsom előtt kevéssel teszem a lábosba, kicsit lepirítom, majd mehet rá a paradicsom. Mivel a rizs nedvességet vesz fel, kevés vizet is öntök alá, annyit, amennyit kíván. A rizs puhulásáig főzöm. • Tarhonyás lecsó Hozzá valók: 1 maréknyi tarhonya (nem tudom miért, de én a gépit kedvelem, amit va...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.