Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533518 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 11
Előző Következő
Emlékezz a profi séfek 15 főzőtippjére, amiket egyébként csa 2018-01-28 17:52:20
Emlékezz a profi séfek 15 főzőtippjére, amiket egyébként csak főzőiskolákban ismerhetnél meg A profi séfek minden trükkjüket titokban tartják, s csak a tanítványaikkal osztják meg őket. Azonban mi összegyűjtöttünk néhány bölcsességet, melyek biztosan hozzájárulnak majd a főzőtudásodhoz. A következőkben olyan trükkökről olvashatsz, melyekkel akár Gordon Ramsay ételeinek ízét is...
Pilhál György: MAGUKAT AJÁNLJÁK 2017-08-26 23:35:03
Jó a sajtója Fekete-Győr András Momentum-vezérnek, már a vízvezeték-hálózatból is ő folyik. Minap speciel a 168 Óra kérdezgette, a legszaftosabb gondolatait próbálom összefoglalni. Bár a szolidaritás és a pozitív nemzetkép hatja át a Momentumot, az Orbán-rendszer leváltása időbe fog telni - tájékoztatott a karon ülő emberke, aki elárulta, hogy a Momentum fogja átvezetni a XX...
A 12 legszaftosabb tejszínes hús 2016-01-29 18:29:28
A 12 legszaftosabb tejszínes hús...
Öt döbbenetesen innovatív mód állami milliók eltüntetésére 2015-10-29 10:43:21
Öt döbbenetesen innovatív mód állami milliók eltüntetésére 2015.10.28. 12:28 Jól szerepeltek az új márkák a múlt hét csütörtöki nyitáson. Általánosságban óriási várakozás előzte meg a piacra lépésüket, volt ahol a próbafülkék előtt már első nap sorok álltak. Soha olyan bevállalós világkiállítási programunk nem volt, mint amit Szőcs Gézának sikerült összeraknia Milánóban....
Csirke lerakva 2013-10-29 17:03:34
Csirke lerakva Az egyik legízletesebb, legszaftosabb húsétel, amit valaha ettem, az nem más, mint ez a lilahagymás-tejfölös-füstölt sajtos sült csirke. Tulajdonképpen semmilyen konyhai tapasztalatot nem igényel, és a legbonyolultabb folyamat talán a csirkehús megszabadítása a bőrétől. Így aki úgy érzi, megbirkózik ezzel a feladattal, bátran lásson hozzá! Nem fog csalódni! Fanta...
"Még ma megölöm magam" 2012-12-04 16:36:47
"Még ma megölöm magam" Álomházi, aki csak olyankor tartózkodott Pesten, amikor falusi birtokát elöntötte a Tisza, tavasszal és őszkor - amidőn is Álomházi napközben többször megolvasta a nadrágzsebében csörgő aprópénzt, arra nézve, hogy nagyobb vagy kisebb lesz-e a birtoka az árvíz elmúlása után - az "Ú...
Saját zsebbe vándoroltak az uniós százmilliók 2012-11-04 11:55:58
Saját zsebbe vándoroltak az uniós százmilliók Alaposan megfájdulhat Matolcsy György gazdasági miniszter feje, ha elolvassa a PestiSrácok.hu új cikkét, amelyből kiderül, hogy minden jel szerint szabálytalanul használhattak fel sok milliárd forintnyi, eredetileg az innovatív kisvállalkozások támogatására szánt uniós támogatást. Ha a tényfeltáró cikkünkben leírt anomáliákat az...
szeretettel 2012-04-12 08:27:22
KRÚDY GYULA TELIHOLD ELBESZÉLÉSEK 1916-1925 VÁLOGATTA ÉS A SZÖVEGET GONDOZTA BARTA ANDRÁS TARTALOM Uff király Nemes szívű Artúr "Arany Alma" A királyné költője Hazugság az őszről Három ezüstlakat Krisztina ismeretsége A fájó szív, 66-ban Bánat Gázláng A nápolyi királyné Múló évek...
Fekete paradicsom...... 2010-05-13 12:43:28
Itt a fekete paradicsom mag a kumato! Tíz év keresztezéssel egy svájci cég, a Syngenta egy teljesen újfajta paradicsomot hozott létre, a neve kumato, magyarul fekete paradicsom. A kumatót egy elfeledett vadparadicsomból hozták létre keresztezéssel svájci szakemberek mintegy tíz év szor...
Sertéshúsos ételek 2008-12-01 23:28:49
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást alkalmazni....
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.