Előző
Következő
|
Grillezett kecskesajt szőlővel |
2011-09-26 22:11:55 |
Grillezett kecskesajt szőlővel és rucolával Hozzávalók (személyenként) - 5 dkg kecskesajt - 2 szelet prosciutto sonka - 1 marék rucola - 1 marék nagy szemű piros és fehér szőlő - dió - negyed citrom - olívaolaj Elkészítése A rucolát a negyed citrom levével és pici olívaolajjal összekeverem, félbevágott (kimagozott) szőlőszemeket adok hozzá. 2 szelet sonkát eg... |
A borok világa |
2011-04-28 06:31:57 |
Borfesztivál Meglátogattuk a Balatoni Borok Fesztiválját. Nagyon sokan voltak, úgy látszik nem is olyan drága az 1500Ft-os beugró... igaz, ezért kaptunk egy poharat is. Negyedórás sorban állás után sikerült bejutni. Már akkor voltak olyanok, akik a fűben keresték a nyugodtabb életet. Miről is szól egy borfesztivál? A kóstolásról. Nem a gyors lerészegedésről, hanem az ízek keres... |
24 óra |
2010-12-07 12:44:28 |
24 óra /Origo.hu/ Kedd 12:28Tömegközlekedéssel mentek Messiék a bajnoki meccsre - videó A légiközlekedési dolgozók sztrájkja miatt csaknem elmaradt a Barcelona Osasuna elleni hétvégi bajnokija. A spanyol fociszövetség azonban közölte a katalán klubbal, hogy elveszthetik a pontokat, ha nem állnak ki. Messiék tehát vonattal mentek Zaragozába, majd az utolsó 200 kilométert már... |
Pisztrángfilé sáfrányszósszal |
2010-11-27 17:29:43 |
Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet, egyenként, 15 dkg-os pisztrángfilé só, frissen őrölt bors, 1 kis szál karotta ½ cukkíni, 2 kis fej hagyma (salotta) I i levélke sáfrány, 2 evőkanál víz 3 evőkanál vaj, 1,5 dl száraz fehérbor 2,5 dl tejszín, egy nagy stampedli édes, fehér vermut, só, cukor és kevéske citromlé i evőkanál olaj tárkonylevelek a... |
Előző
Következő
|
|