Előző
Következő
|
Cukkinis rakott krumpli |
2018-05-22 23:43:40 |
Cukkinis rakott krumpli Hozzávalók 60 dkg burgonya 60 dkg cukkini 1 gerezd fokhagyma olvasztott vaj (a sütőtálhoz) 10 dkg parmezán (+ a szóráshoz) 20 dkg tejföl 2 dl habtejszín só bors szerecsendió majoránna 2 dkg vaj zsemlemorzsa a szóráshoz (elhagyható) Elkészítés A sütőt előmelegítjük 190 f... |
Cukkinis rakott krumpli |
2017-07-19 22:43:16 |
Cukkinis rakott krumpli Hozzávalók 60 dkg burgonya 60 dkg cukkini 1 gerezd fokhagyma olvasztott vaj (a sütőtálhoz) 10 dkg parmezán (+ a szóráshoz) 20 dkg tejföl 2 dl habtejszín só bors szerecsendió majoránna 2 dkg vaj zsemlemorzsa a szóráshoz (elhagyható) Elkészítés A sütőt előmelegítjük 190 f... |
Kékestető : Medical Hotel- inkább mocskos Hotel |
2016-11-04 19:59:01 |
Ha légzőszervi betegséged van - felejtsd el, mert a 157-es szobában több port nyelsz , mint egy nagyvárosban. De ha tesztelni szeretnéd az immunrendszeredet, kreativitásod akkor egy próbát megér. Ehhez javaslok néhány ötletet: A foglalás gyors korrekt interneten keresztül is lehet. - Ha a 157-es szobába belépsz óvatosan ....ki a szőnyegeket mert azonkívül, hogy nagyon poros... |
Meggyes-kókuszos húsvéti kalács |
2015-03-20 18:59:01 |
Hozzávalók a húsvéti kalács tésztájához: 500 g liszt 100 g cukor só 2 db tojás 220 ml langyos tej 100 g folyós, kicsit lehűtött vaj 20 g élesztő 1 db lime Hozzávalók a húsvéti kalács töltelékéhez: 50 g cukor 1 db tojás 1 evőkanál tej 50 g folyós, kicsit lehűtött vaj 250 ml kókusztej 200 g kókuszreszelék 1 db lime 200 g aszalt meggy 5 szál citromfű[/... |
Apró szemű magok csíráztatása befőttes üvegben |
2013-06-14 10:49:05 |
Apró szemű magok csíráztatása befőttes üvegben A csíráztatáshoz két evőkanál csíráztatnivaló apró magot (lucerna, retek, bíborhere stb.) tegyél egy széles-szájú literes befőttesüvegbe, öntsél rá langyos vizet, hogy jól ellepje és gézzel fedd le az üveget, és néhány befőttes gumival rögzítsd jól a gézt. Kb. 8 óra áztatási idő szükséges, mondjuk estétől reggelig. Azután öntsd l... |
Előző
Következő
|
|