Előző
Következő
|
Bárányhúsos csorba |
2017-05-10 23:46:28 |
Bárányhúsos csorba Hozzávalók 50 dkg báránygerinc (fiatal bárány) 2 db sárgarépa 1 db petrezselyemgyökér 20 dkg zöldbab 1 dl zöldborsó 4 db közepes nagyságú krumpli 5 dkg csigatészta 2 ek tejföl 1 dl 12%-os főzőtejszín 1 ek rozsliszt 1 ek olaj 1 tk ecetes tárkony 2 ek korpacibere (vagy savanyú káposzta leve v... |
Legényfogóleves |
2011-01-10 17:56:44 |
Legényfogóleves /No Salty/ hozzávalók 4 főre 1 db csirkemell 1 fej vöröshagyma 20 dkg sárgarépa 20 dkg fehérrépa 20 dkg gomba (én most szárított vargányát használtam) babérlevél bazsalikom mustár 2 dl tejföl 1 ek liszt só bors olaj elkészítés A hagymát összevágjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, fűszere... |
Tárkonyos raguleves |
2009-01-17 17:04:49 |
No Salty * 60-70 dkg sertéscomb * 2 nagy répa * 2-3 szál petrezselyem * petrezselyem zöldje * 1 zöldpaprika * 1-2 paradicsom * 1-3 gerezd fokhagyma * 1 vöröshagyma * 10 dkg zöldborsó * 10 dkg gomba * babérlevél * só, bors * tárkony * szegfűbors * 1-2 ek mustár * 2 dl tejföl * 2-3 karika citrom story A tárkonyos raguleves a kedvenc leveseim egyik... |
Tarkonyos raguleves |
2009-01-16 23:59:46 |
No Salty * 60-70 dkg sertéscomb * 2 nagy répa * 2-3 szál petrezselyem * petrezselyem zöldje * 1 zöldpaprika * 1-2 paradicsom * 1-3 gerezd fokhagyma * 1 vöröshagyma * 10 dkg zöldborsó * 10 dkg gomba * babérlevél * só, bors * tárkony * szegfűbors * 1-2 ek mustár * 2 dl tejföl * 2-3 karika citro... |
Előző
Következő
|
|