Zöldborsós frittata muffin formában |
2017-03-24 22:24:16 |
Zöldborsós frittata muffin formában Hozzávalók 12 szelet sonka 10 dkg reszelt sajt (+ a tálaláshoz) 15 dkg zöldborsó (friss vagy fagyasztott) 3 fej gomba 5 db tojás 1 dl tej 2 ek vaj só bors Elkészítés A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A muffin sütőformát kivajazzuk, majd kibéleljük a sonkaszeletekkel. Mi... |
Zöldborsós frittata muffin formában |
2017-03-16 00:31:13 |
Zöldborsós frittata muffin formában Hozzávalók 12 szelet sonka 10 dkg reszelt sajt (+ a tálaláshoz) 15 dkg zöldborsó (friss vagy fagyasztott) 3 fej gomba 5 db tojás 1 dl tej 2 ek vaj só bors Elkészítés A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A muffin sütőformát kivajazzuk, majd kibéleljük a sonkaszeletekkel. Mi... |
Virágkonyha |
2015-11-19 23:23:11 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendula a gesztenyében, vagy fordítva? A Márton-nap bűvölete a hétvégén még tart, és a libás menü megkoronázásaként a legjobb egy gesztenyés desszert. Csoki- és levendulaimádóknak ezt kötelező kipróbálni! A moelleux a francia... |
Virágkonyha |
2015-11-06 23:05:23 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Forró combok, mézes mellek Október utója a rózsák hattyúdala is. Egy napsütötte napon szedjük le a kinyílt virágokat, és adjunk nekik egy esélyt a konyhában! Ne főzzünk belőlük lekvárt, szörpöt, eszünkbe se jusson kandírozott ró... |
Virágkonyha |
2015-11-06 23:02:09 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás almalekvár, step by step Itt a másodvirágzás, alma is van bőven: házasítsuk őket össze, hogy télen is eszünkbe juthasson a nyári levendulamező! Hozzávalók: 2 kg alma 60-80 dkg cukor 1 citrom 2 evőkanál friss... |
Virágkonyha |
2015-11-06 22:58:33 |
Virágkonyha Halmos Monikával: A büdöske és a hús egy nagyszerű páros Ragyogó sárgán pompáznak a kertben a büdöskék - de a konyhában nevezzük inkább bársonyvirágnak őket. Az Afrika északkeleti részéről származó növény sárga virágszirmai fűszerezésre kit... |
Virágkonyha |
2015-09-21 22:32:04 |
Virágkonyha Halmos Monikával: isteni gyomsaláta tojással - a kertből Lassan egész salátabárt kínál a kert: amiket undok gyomnak mondunk, azok akár a tányéron is végezhetik. Hogy mi ehető, és mi nem, mit érdemes leszednünk, azt bizony jó, ha megtanuljuk, neho... |
Virágkonyha |
2015-09-21 22:27:34 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás-mézes füge Az ősz kedves üzenete levendulakedvelőknek. Zamatos, ragacsos füge, friss dió és illatos levendula a másodvirágzásból. Meleg harmónia, őszi estére való. Egy pohár olaszrizlinggel a legtökéletesebb választás.... |
Virágkonyha |
2015-09-21 22:24:20 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Dáliával búcsúzik a nyár Színes szirmok a salátában. Meglepő? Lehetséges, de megéri megkóstolni: ízletes és egészen extra ízkombináció zöldségekkel házasítva. ... |
Virágkonyha |
2015-09-02 22:58:53 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággal A körömvirágot leginkább a bőrbajkra kent körömvirágkrémről ismerjük. Kevesen tudják, hogy ez izgalmas ízeket kínáló ehető virág! A körömvirág tartós, a sárga minden árnyalatában az első fagyoki... |
|