Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533154 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 131
Előző Következő
Zöldborsós frittata muffin formában 2017-03-24 22:24:16
Zöldborsós frittata muffin formában Hozzávalók 12 szelet sonka 10 dkg reszelt sajt (+ a tálaláshoz) 15 dkg zöldborsó (friss vagy fagyasztott) 3 fej gomba 5 db tojás 1 dl tej 2 ek vaj só bors Elkészítés A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A muffin sütőformát kivajazzuk, majd kibéleljük a sonkaszeletekkel. Mi...
Zöldborsós frittata muffin formában 2017-03-16 00:31:13
Zöldborsós frittata muffin formában Hozzávalók 12 szelet sonka 10 dkg reszelt sajt (+ a tálaláshoz) 15 dkg zöldborsó (friss vagy fagyasztott) 3 fej gomba 5 db tojás 1 dl tej 2 ek vaj só bors Elkészítés A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A muffin sütőformát kivajazzuk, majd kibéleljük a sonkaszeletekkel. Mi...
Virágkonyha 2015-11-19 23:23:11
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendula a gesztenyében, vagy fordítva? A Márton-nap bűvölete a hétvégén még tart, és a libás menü megkoronázásaként a legjobb egy gesztenyés desszert. Csoki- és levendulaimádóknak ezt kötelező kipróbálni! A moelleux a francia...
Virágkonyha 2015-11-06 23:05:23
Virágkonyha Halmos Monikával: Forró combok, mézes mellek Október utója a rózsák hattyúdala is. Egy napsütötte napon szedjük le a kinyílt virágokat, és adjunk nekik egy esélyt a konyhában! Ne főzzünk belőlük lekvárt, szörpöt, eszünkbe se jusson kandírozott ró...
Virágkonyha 2015-11-06 23:02:09
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás almalekvár, step by step Itt a másodvirágzás, alma is van bőven: házasítsuk őket össze, hogy télen is eszünkbe juthasson a nyári levendulamező! Hozzávalók: 2 kg alma 60-80 dkg cukor 1 citrom 2 evőkanál friss...
Virágkonyha 2015-11-06 22:58:33
Virágkonyha Halmos Monikával: A büdöske és a hús egy nagyszerű páros Ragyogó sárgán pompáznak a kertben a büdöskék - de a konyhában nevezzük inkább bársonyvirágnak őket. Az Afrika északkeleti részéről származó növény sárga virágszirmai fűszerezésre kit...
Virágkonyha 2015-09-21 22:32:04
Virágkonyha Halmos Monikával: isteni gyomsaláta tojással - a kertből Lassan egész salátabárt kínál a kert: amiket undok gyomnak mondunk, azok akár a tányéron is végezhetik. Hogy mi ehető, és mi nem, mit érdemes leszednünk, azt bizony jó, ha megtanuljuk, neho...
Virágkonyha 2015-09-21 22:27:34
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás-mézes füge Az ősz kedves üzenete levendulakedvelőknek. Zamatos, ragacsos füge, friss dió és illatos levendula a másodvirágzásból. Meleg harmónia, őszi estére való. Egy pohár olaszrizlinggel a legtökéletesebb választás....
Virágkonyha 2015-09-21 22:24:20
Virágkonyha Halmos Monikával: Dáliával búcsúzik a nyár Színes szirmok a salátában. Meglepő? Lehetséges, de megéri megkóstolni: ízletes és egészen extra ízkombináció zöldségekkel házasítva. ...
Virágkonyha 2015-09-02 22:58:53
Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággal A körömvirágot leginkább a bőrbajkra kent körömvirágkrémről ismerjük. Kevesen tudják, hogy ez izgalmas ízeket kínáló ehető virág! A körömvirág tartós, a sárga minden árnyalatában az első fagyoki...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.