Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4416101 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 67
Előző Következő
Márton-Napi 2019-11-06 11:33:01
KACSA - LIBAMÁJSZELETEK SÜLT ALMÁVAL HOZZÁVALÓK Hozzávalók: 50 dkg hízott kacsamáj /vagy libamáj/ 50 dkg alma 10 dkg vaj 2 dl Tokaji Szamorodni /vagy édes bor/ 1 csokor petrezselyem só liszt bors ELKÉSZÍTÉS Elkészítés: A megtisztított, megmosott és leszáritott májat egyforma szeletekre vágjuk. Kés lapjával kissé megformázzuk, lapítjuk. A vajat serpenyőben felhev...
Édeni régi étkek - receptes könyv 2015-07-30 08:15:48
Üregi Éva: Édeni régi étkek Jó étvágyat! Kertünk kincsei Figyelem! A hozzávalók mindig 4 személyre értendők! Paprikás krumpli Hozzávalók: 1kg krumpli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál kolbász vagy 6-8 db virsli, olaj. Fűszerek: bors, babérlevél, édes-nemes...
Fokhagymás tejben pácolt rántott sertésmáj 2015-01-31 23:23:29
Fokhagymás tejben pácolt rántott sertésmáj Hozzávalók: 1 kg sertésmáj 3-4 gerezd fokhagyma 5 dl tej A panírozáshoz: finomliszt tojás zsemlemorzsa A sütéshez: étolaj Elkészítés: A májról a hártyákat és ereket eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagymanyomón átnyomjuk, és a tejbe keverjük. A...
Marshall máj 2014-03-03 21:12:59
Marshall máj Hozzávalók: 60 dkg sertésmáj 15 dkg bőrös füstölt szalonna 2 evőkanál liszt 1 evőkanál zsír só őrölt bors pirospaprika Elkészítés: Az alaposan megtisztított sertésmájat szeletekre vágom, szintén felszeletelem a füstölt szalonnát, a szalonnaszeleteket 6-8 milliméterenként a bőréig bevagdosom, majd serpenyőben néhány perc...
Marshall máj 2013-09-01 22:35:15
Marshall máj Hozzávalók: 60 dkg sertésmáj 15 dkg bőrös füstölt szalonna 2 evőkanál liszt 1 evőkanál zsír só őrölt bors pirospaprika Elkészítés: Az alaposan megtisztított sertésmájat szeletekre vágom, szintén felszeletelem a füstölt szalonnát, a szalonnaszeleteket 6-8 milliméterenként a bőréig bevagdosom, majd serpenyőben néhány perc alatt ropogósra sütöm. Közb...
Lehet mazsolázni 2013-03-06 01:57:51
Édeni régi étkek Azoknak, akik már tudnak főzni. És persze azoknak is, akik meg akarnak tanulni. Jó étvágyat! C Üregi Éva C Pallas Antikvárium Kft., 2005 Minden jogot fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános előadás, a rádió- és televízióadás, valamint a fordítás jogát, az egyes fejezeteket illetően is. Minden jog fenntartva. Kiad...
Fokhagymás tejben pácolt csirkemáj rántva recept 2013-01-12 18:32:54
Hozzávalók: 1 kg csirkemáj 4 gerezd fokhagyma 5 dl tej 20 dkg finomliszt 3 db tojás 30 dkg zsemlemorzsa 1 l étolaj Elkészítés: Elkészítése: A májról a hártyákat, ereket eltávolítjuk. A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagymanyomón átnyomjuk, és a tejbe keverjük. A májszeleteket a fokhagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. A májszeleteket lecsepegtetj...
Bélszín, Mátyás király módra ... 2012-08-17 13:11:06
Bélszín, Mátyás király módra Hozzávalók: 8 vékony szelet vesepecsenye, 8 vékony szelet borjú- vagy sertésmáj, 8 zsemleszelet, 20 deka gomba, só, törött bors, a sütéshez zsír. A zsírban ropogósra sütjük, majd forró tálra rakjuk a zsemleszeleteket. Ugyanebben a zsírban megsütjük a megborsozott hússzelete...
3. ARAB KONYHA 2012-03-26 22:15:28
3. ARAB KONYHA Djidjeliné Czirók Viktória Eszter Ételek, édességek az arab világból A kellemes ízű, egzotikus ételek kedvelőinek http://jmvk.compunet.hu/szoveg/kiadvany_new/czirok.htm Előszó a receptgyűjteményhez Egy kis receptgyűjteményt tart a kezében az érdeklődő. Olvasásra, ismerkedésre, kipróbálásra. Aki teljesen ismeretlen eljárásokra, anyagokra, íz...
2. ARAB KONYHA 2012-03-26 21:59:30
2. ARAB KONYHA http://www.terebess.hu/keletkultinfo/arabkonyha.html Timaffy Tünde AZ ARAB KONYHA Aladdin konyhája, Minerva, 1986, 37-55. oldal Elektronikus kiadás: Terebess Ázsia E-Tár Az arab konyha története az arab világnak a története: ételeik a múlt győzelmeinek és vereségeinek emlékét őrzik. A pásztor- és kereskedő-életmódot folytató régi arabok mindössze néhány e...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2019 TVN.HU Kft.