Előző
Következő
|
Rogán: paraszt vagyok, paraszt vagyok, parasztnak születtem |
2016-10-05 20:45:54 |
2016.10.05. 08:53 Fabius Rogán: paraszt vagyok, paraszt vagyok, parasztnak születtem Há'dikk, parasztgyerek vagyok én nem urizálok, hányszor mondjam még?! Faszombamár a sok idióta gyökérrel, ÉdesGazdám, elmondom mivót, jófigyejjél: Azvót, hogy a Cecilt meghítták ennek a Betti Tanakisznak az esküvőjére. Én teljesen jóhiszeműen aszittem, ez a luvnya a neve alapján minimum... |
A török konyha |
2015-04-26 23:10:27 |
A török konyha Ma ismét idegen, tőlünk kissé távolibb tájakra kalandozunk, viszonozzuk Szulejmán, Jumurdzsák és társaik nálunk tett látogatását, de ígérem, nem maradunk 150 évig, mint ők annak idején. Irány tehát Törökország! Változnak az idők! Harminc-negyven évvel ezelőtt az utazási irodák (akkoriban még nem sok volt belőlük), de a vállalati szakszervezeti bizottságok... |
Böllérnap..... |
2011-03-01 09:27:45 |
Színes programkavalkáddal várja vendégeit a jövő hét csütörtöktől vasárnapig tartó második disznótoros pálinkafesztivál a szegedi Széchenyi téren. A tavalyinál egy nappal hosszabb rendezvényen nyolcvan árus - így pálinkás, pecsenyesütő és mangalicás - kínálja majd portékáját, ami kiváló alkalom arra is, hogy a kilátogatók megvásárolják a húsvétra való sonkát és italt.... |
Búcsú a lecsótól |
2010-09-18 20:13:07 |
Luxusberuházásnak számított az idén nyáron lecsót főzni. A kilónkénti három-négyszáz forintos paradicsommal és a kétszáz feletti hagymával, tv paprikával összeütni egy lecsót, majdnem annyiba került, mintha lassan sütött rózsaszínű bárány-keresztfartőt készítettünk volna szarvasgombás rösztinnel. Cseppet sem szerelmetes érzésekk... |
Előző
Következő
|
|