Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4398063 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 228
Előző Következő
Tévhitek és a valóság 2019-12-04 23:05:30
Az elmúlt évtizedekben mást sem hallunk, csak azt, hogy valami nem egészséges, majd a szakértők pár évvel később megcáfolják korábbi állításukat. Most néhány olyan táplálékról lesz szó, amely az elmúlt években terítékre került. A kávéval kapcsolatban napvilágra kerültek olyan állítások, hogy a kávé magas vérnyomást és szívrohamot okozhat. Az ezt cáfolók szerint ez nincs így, ug...
Az ISZB gyógyítása 2019-10-07 17:45:35
10 tipp az étkezéshez és az életmódváltáshoz, hogy megelőzzük az infarktust A különböző szívbetegségek még mindig az emberiség elsőszámú gyilkosai. A rendszeres mozgás, gyümölcs- és zöldségfogyasztás, valamint a telített zsírok csökkentése segít karban tartani szívünket. Megmutatjuk, mi az a 10 változtatás az életmódunkban, ami segíthet minket a szívbetegségek megelőzésében....
Töltött gomba 2018-09-01 20:19:23
Töltött gomba Előételnek, körettel főételnek, könnyű vacsorának egyaránt kiváló! Nehézségi fok: könnyű Időszükséglet: 30-40 perc A recept hozzávalói (4 adag): 16 db nagyobb gomba 10 dkg vöröshagyma 2 dkg margarin 50 % zsírtartalmú 1 csomag petrezselyem zöld 1 evőkanál olaj 15 dkg félzsíros sajt reszelve 1,5 dl tejföl 12 %-os őrölt bors konyhasó A recept elk...
Tökéletes táplálék: a tojás 2018-05-09 14:45:56
TÖKÉLETES TÁPLÁLÉK: TOJÁS A tojás az anyatej után a legjobb minőségű ételünk, mellesleg az emberiség legelterjedtebb fehérjeforrása. A tojást méltán nevezik óriás vitamintablettának, ásványi koktélnak, hiszen a csontritkulás megelőzésében kulcsfontosságú D-vitamin a tőkehalmáj után a tojásban található meg a legnagyobb mennyiségben. Tartalmazza még a bőrvitaminként is emle...
Marengói csirke – Napóleon kedvence 2018-01-09 07:03:40
Hozzávalók 4 személyre: 12 alsó csirkecomb vagy 4 nagyobb egész comb 1-2 kk. provence-i fűszerkeverék 4 ek. (classico) olívaolaj 1 közepes fej hagyma 3-4 gerezd fokhagyma 400 g apró szemű sampinyon gomba só, bors 1 doboz (400 g) konzerv hámozott paradicsom egészben vagy 600 g friss, érett paradicsom 1 ek. vaj/margarin 2-3 ek. fin...
Tallóztam 2017-04-08 15:05:29
Töltött gomba Előételnek, körettel főételnek, könnyű vacsorának egyaránt kiváló! hozzávalói 16 db nagyobb gomba 10 dkg vöröshagyma 2 dkg margarin 50 % zsírtartalmú 1 csomag petrezselyem zöld 1 kanál olaj 15 dkg félzsíros sajt reszelve 1,5 dl tejföl 12 % őrölt bors konyhasó A recept elkészítése: A megtisztított gombáknak vágjuk le a szárát, és a belsejét vá...
Töltött gomba 2017-04-06 13:27:45
Töltött gomba Töltött gomba Előételnek, körettel főételnek, könnyű vacsorának egyaránt kiváló! Nehézségi fok: könnyű Időszükséglet: 30-40 perc A recept hozzávalói (4 adag): 16 db nagyobb gomba 10 dkg vöröshagyma 2 dkg margarin 50 % zsírtartalmú 1 csomag petrezselyem zöld 1 evőkanál olaj 15 dkg félzsíros sajt reszelve 1,5 dl tejföl 12 %-os őrölt bors konyh...
Fekete-fehér keksztekercs 2016-11-28 12:14:53
Hozzávalók: A tésztához: 250 g darált keksz 100 g porcukor 3 ek natúr kakaópor 2 ek. tej ízlés szerint rumaroma annyi édes lekvár, amennyitől kemény tésztát kapunk (ez a lekvár folyékonyságától is függ, az enyém annyira szilárd volt, hogy közel 2 dl-t felvett a tészta) A kókuszos töltelékhez: 120 g porcukor 100 g kókuszreszelék 100...
Kókuszzsír, vaj, olaj, margarin - melyiket mire használjuk? 2015-08-03 22:51:30
Kókuszzsír, vaj, olaj, margarin - melyiket mire használjuk? Olyan sokféle zsiradék létezik: ott a növényi olaj, a kókuszzsír, a disznózsír, a vaj, a margarin... De vajon melyiket milyen étel elkészítéséhez használjuk? Íme a válaszok! Margarin A jó minőségű margarinban dinsztelt zöldségek zamatosabbak lesznek, így a köretek elkészítésekor se feledkezzünk meg róla! G...
Sárgarépaleves dióval 2015-07-22 22:57:32
Sárgarépaleves dióval Hozzávalók: 80 dkg sárgarépa, 5 dkg dió, 5 dkg margarin, só Elkészítés: A megtisztított sárgarépát lereszeljük, kevés margarinban gyorsan megpároljuk, sózzuk, vízzel felöntjük és puhára főzzük. A megpuhult répát leturmixoljuk vagy szitán áttörjük. A levest a pürésített répával sűrítjük és tálalás előtt a tetejére vagdalt diót szórunk. F...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2020 TVN.HU Kft.