Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4354171 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 7567
Előző Következő
Mákos-almás pite aszalt szilvával 2018-10-23 17:36:07
Mákos-almás pite aszalt szilvával Hozzávalók Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg liszt 1/2 csomag sütőpor 15 dkg vaj 5 dkg porcukor 1 tojás 1 evőkanál tejföl 1 tojássárga a kenéshez A töltelékhez: 15 dkg darált mák 10 dkg aszalt szilva apróra vágva 2 alma belereszelve 1 teáskanál fahéj 1 citrom reszelt h...
Céklából készül a legfinomabb saláta! 2018-10-20 00:12:49
Céklából készül a legfinomabb saláta! - Ennek te sem tudnál ellenállni! húsok mellé fenséges céklasalátákat ajánlunk! Alig van munka ezekkel a finomságokkal, de nem lehet betelni velük! Céklasaláta Hozzávalók 50 dkg cs...
Szőlős finomságok 2018-10-19 16:34:30
EGYSZERŰ SZŐLŐS SÜTEMÉNY Hozzávalók: 10 dkg vaj, 12 dkg és 1 evőkanál cukor, 2 db tojás, 25 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 2 dl tej, 1 citrom reszelt héja, 10 dkg mandulaforgács, 50 dkg szőlő, vaj és zsemlemorzsa a tepsihez A vajat kikeverjük a cukorral, majd az egész tojással habosra keverjük. Beletesszük a sütőporral elvegyített lisztet, a tejet, a reszelt citromhéjat és a m...
A dió jótékony hatása a bőrre, hajra és egészségre... 2018-10-14 18:34:35
A dió jótékony hatása a bőrre, hajra és egészségre 15 pontban A dió nagyon jó hatással van a bőrre és a szervezetre, ezért sok smink- és bőrápoló termék hozzávalója is. Számos sampon tartalmaz diókivonatot és dióolajat, mivel ezektől egészségesebb és fényesebb lesz a haj. A dió egészségre gy...
Somlói galuska 2018-10-04 12:09:53
Hozzávalók Sima piskótához: 3 db tojássárgája 3 db tojásfehérje 3 ek. cukor 3 ek. liszt Diós piskótához: 3 db tojássárgája 3 db tojásfehérje 3 ek. cukor 1 ek. darált dió 2 ek. liszt Kakaós piskótához: 3 db tojássárgája 3 db tojásfehérje 3 ek. cukor 1 ek. kakaópor 2 ek. liszt Sziruphoz: 10 dkg vaj/margarin 10 dkg cukor 3 ek. kakaópor 2 ek. tej Krémh...
Túrókrém 2018-09-30 13:37:42
1 maréknyi mazsolát több vízből lemosok, majd vízbe áztatom min. 1/2 órára. A továbbiaknak csak akkor állok neki, ha már megszívta magát a mazsola. 25 dkg túrót teszek a botmixerhez tartozó pohárba. 1-2 dl natúr joghurtot öntök rá. (Ez a mennyiség a túró állagától, a joghurt állagától és a kedvemtől függ) 1 zacskó vaníliás cukor mindenképp kerül a túróba. Botmixerrel...
H.Kohut Katalin: Sportszelet 2018-09-27 15:26:31
H.Kohut Katalin: Sportszelet Nagyon finom, gyors sütemény azoknak, akiknek nincs idejük sütni. Íze bármikor változtatható aszerint, mi van éppen otthon. A vaj és a tej, darált keksz mindig az alapanyag, ezért érdemes beszerezni. Tehető bele vaniliacukor, kókusz, dió, mogyoró, őrölt fahéj, rum, vanilia aroma, házi likőr, kókuszdió, ananász, befőtt, lekvár, mandula. A most elkés...
A világ emberiségének maradékai és az elmeosztály 2018-09-26 08:19:48
H Nem álmodom szerelemről, csak ruhástul szeretek feküdni kis szobámban, halovány fény mellett. A stílus nem érdekes, a lényeg az, hogy valahol láttam már szemeidet eltűnődő szemeimben, s felrémlett egy halovány emlék, amikor ugyanezt átéltem Bach, vagy Beethoven zenéjét hallgatva kis szobámban megvillanó fény mellett. Az Idő hatalmas, Te is az voltál, egykori megmentőm, Il...
Caponata (szicíliai padlizsánragu) 2018-09-17 23:54:49
Caponata (szicíliai padlizsánragu) Hozzávalók 1 db nagyobb padlizsán 4 db paradicsom 1 db vöröshagyma 3 szál zeller 1 ek mazsola só 10 db fekete olívabogyó 20 db kapribogyó 6 ek olívaolaj 2 ek balzsamecet 1 ek cukor 3-4 db bazsalikomlevél 5 dkg fenyőmag Elkészítés A zöldségeket megtisztítjuk,...
Sült karaj tokajiaszú mártással 2018-09-09 16:39:06
Hozzávalók: 80 dkg csont nélküli karaj 4 dl tokaji aszú 8 dl barnamártás, amit mi kiváltunk a hús összeturmixolt levével 4 dkg mazsola 1 fürt szőlő 4 ek vaj 1 fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 20 dkg gomba só, bors, babérlevél Elkészítése: Az egészben sült húsok elkészítése látszólag egyszerű feladat, némi trükköt azonban nem árt tudni a elkészítéséhez.. Se...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2018 TVN.HU Kft.