Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4396171 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 6
Előző Következő
citromos - mézes kosárka ! 2018-07-21 13:14:45
Cestini di pasta frolla con yogurt e miele di castagno eredeti oldal 200 g liszt 80 gramm vaj 1 tojá...
Áprily Lajos: Levél. 2018-05-14 07:16:02
Áprily Lajos: Levél. Gruzda Jánosnak, a tél-festőnek. Mi itt a téli Szép titkát kerestük halott falukban, hő-hullámokon, s beporozott az erdők zuzmarája: lelkünk a tél lelkével lett rokon. Ajándékozhat színt és dalt a nyár is, fehér hazánk a vadnyomos határ. December és dér. Madaram a holló, monumentális, büszke gyászmadár. Ha meghalok, nagyon megváltozom maj...
Diós panírban sült mézes rántott hús 2015-09-26 23:42:38
Diós panírban sült mézes rántott hús Hozzávalók: 40 dkg csirkemell 10 dkg durvára zúzott dió 25 dkg liszt 20 dkg házi zsemlemorzsa 4 db tojás csipet só olaj a sütéshez 6 evőkanál méz a csorgatáshoz Elkészítés: A húst megmosom, felszelem, kiklopfolom, és vékonyan megsózom. A tojást felverem egy csipet sóval, a lisztet külön t...
Áprily Lajos : Levél (1887.) 2012-01-18 20:19:16
Áprily Lajos : Levél (1887.) Mi itt a téli Szép titkát kerestük halott falukban, hó-hullámokon, s beporozott az erdők zúzmarája, lelkünk a tél lelkével lett rokon. Ajándékozhat szint és dalt a nyár is: fehér hazánk a vad-nyomos határ. December és dér. Madaram a...
Jó receptek 2009-06-20 20:38:26
Cukkinis spagetti Hozzávalók 4 főre: 1 csomag durum spagettitészta, 8-10 paradicsom, kis csokor zellerlevél, egy kicsi cukkini, 1 fej vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 2-3 evőkanál olívaolaj, só, 7-8 friss rozmaringlevél, friss vagy szárított szurokfű (oregano), friss vagy szárított bazsalikom (jó bőven), friss vagy szárított zsályalevél, 1 mokkáskanál ételízesítő, 1-2 teáskan...
Ratatouille 2 2008-11-04 12:50:44
(Elkészítési idő: 30 perc) Hozzávalók: 2 közepes cukkini, 2 nagyobb lilahagyma, 2 kicsi padlizsán, 2 db TV paprika, 2 ek olaj, só, bors. A hozzávalókat felkarikázom, hőálló edénybe egymás mellé helyezem, majd megszórom sóval, borssal. (A felkarikázott padlizsánt érdemes előtte 1-2 órára besózva állni hagyni, s a levét leönteni, így a kesernyés ízét elveszt...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.