Csodálatos csirkecombok! |
2021-03-14 20:17:59 |
Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok, 45 perc alatt elkészíthető finomság! Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítése: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze.... |
Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok |
2018-03-02 11:24:51 |
Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítése: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres kever... |
Tojással töltött burgonya baconbe göngyölve |
2018-01-10 11:38:59 |
Hozzávalók: -4 nagyobb burgonya (én salátaburgonyát használtam, mert ez nem fő szét és könnyebben ki is lehet kaparni a belsejét), -4 szelet bacon, -4 tojás, -kevés só, -pár csepp olaj. Árkalkuláció: -krumpli -bacon -tojás A krumplikat megmossuk és héjában felrakjuk őket főni sós vízben. Kb. 40-45 perc alatt puhára főnek, persze ez függ a krumplik méretétől is. Kés... |
Finom sült csirkecomb |
2017-08-06 09:51:21 |
Finom sült csirkecomb Ennél finomabb csirkecombot még nem ettem! A szomszédasszonyomtól kaptam a receptet, azóta ezt imádja a család Így varázsolj fenséges ételt 45 perc alatt az asztalra! Ízletes és omlós! .. Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskaná... |
csírkecomb sütve |
2017-08-05 07:33:53 |
Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítése: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keve... |
Fenséges ízű, ropogós, mégis omlós csirkecombok! |
2017-06-18 21:25:44 |
Fenséges ízű, ropogós, mégis omlós csirkecombok! Ráadásul akár 45 perc alatt elkészíthető! Mikor elkészítettem ezt a remek receptet, az egész családom repetát kért belőle. Még a kritikus nagy fiam is azt mondta, hogy varázslatosan finom! Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső te... |
Mézes-mustáros csirkecomb |
2017-05-26 09:28:31 |
Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítése: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keve... |
Fenséges ízű, ropogós, mégis omlós csirkecombok |
2017-04-04 07:18:02 |
Fenséges ízű, ropogós, mégis omlós csirkecombok! Ráadásul akár 45 perc alatt elkészíthető! Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítése: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprik... |
Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok, 45 perc alatt |
2017-03-03 17:02:43 |
Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok, 45 perc alatt elkészíthető finomság! Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítése: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össz... |
Nagyi-féle hajtogatott tepertős pogi recept! |
2015-04-27 12:26:11 |
Már többen láttátok, és hatalmas népszerűségre tett szert a még Húsvét előtti korábbi posztom (https://www.facebook.com/VivicaReceptBlogja/posts/558285464313305), ahol megmutattam a legfinomabb tepertős pogácsa néhány fázisfotóját, amik anyósom jóvoltából készülhettek. (Anyósom a munkahelyén napi szinten süti, mindenki megemlegeti, aki csak kóstolta már...) Viszont én is szere... |
|