Előző
Következő
|
Így erősíthetjük a gyomorsavat természetesen |
2023-01-11 13:58:05 |
Emésztőrendszerünk egészségének egyik alappillére a megfelelő minőségű és mennyiségű gyomorsav. Mi az a gyomorsav? A gyomorsav vagy gyomornedv egy alapvető fontosságú emésztőfolyadék, amelyet a gyomrot bélelő sejtek termelnek. Összetételét tekintve főként sósavból és különböző enzimekből áll, és pH-értéke 1.3 és 3.5 között található, tehát erősen savas. Ez a savasság elősegíti... |
Sjögren-szindróma |
2023-01-09 23:13:14 |
Hogyan enyhítsük a Sjögren-szindróma tüneteit? - Ajánlott ételek és étrend-kiegészítők Mi az a Sjögren-szindróma, mik a kockázati tényezői, milyen tünetekkel jár, milyen ételeket fogyasszunk, és mit kerüljünk a panaszok csillapítása érdekében? Mi az a Sjögren-szindróma? Az autoimmun betegségek jellemzője, hogy az immunrendszer megtámadja a test egyes saját sejtjeit. A Sj... |
Előző
Következő
|
|