Poloskainvázió - fapoloskák |
2018-10-09 17:48:34 |
Fapoloskák A napokban tömegesen húzódnak a lakásokba idegenhonos, kártékony poloskák: sokan vannak, zavaróak és alkalom adtán elviselhetetlen bűzzel járnak. Meg kell tőlük szabadulni, de hogyan? Ősz derekán járunk, épp hétfőn számoltunk be róla, hogy hivatalosan is elkezdődött... |
Tallóztam |
2018-04-23 06:02:31 |
1.Uborka a saját levében Hozzávalók: egy pár darab uborka egészben 1 kg lereszelt uborka 2 evőkanál só kapor ágak fokhagyma tormalevél Elkészítés: Egy 3 literes befőttesüveg aljára tegyünk néhány tormalevelet, és kaporágat, majd egy maréknyi megreszelt uborkát. Erre tegyünk egy pár jól megmosott egész uborkát, majd ezután megint egy réteg reszelt uborka következik. Tegyün... |
Konyhai fortélyok |
2012-03-06 07:42:34 |
Konyhai fortélyok: 1. Sokkal ízletesebb lesz a rántott hús, ha néhány órával korábban sós tejbe beáztatod, 1-2 gerezd fokhagyma társaságában, s a hűtőbe rakod. 2. Nem kunkorodik fel sütés közben a szalonna, ha villával megszurkáljuk. 3. A felvágott zeller és karalábé alufóliába téve a hűtőszekrényben akár egy hétig is friss marad, míg nejlonban csúnyán elszíneződik.... |
Konyhai fortélyok: |
2012-02-28 14:17:12 |
1. Sokkal ízletesebb lesz a rántott hús, ha néhány órával korábban sós tejbe beáztatod, 1-2 gerezd fokhagyma társaságában, s a hűtőbe rakod. 2. Nem kunkorodik fel sütés közben a szalonna, ha villával megszurkáljuk. 3. A felvágott zeller és karalábé alufóliába téve a hűtőszekrényben akár egy hétig is friss marad, míg nejlonban csúnyán elszíneződik. 4. Mik... |
Izjavitó trükkök |
2011-12-29 21:50:26 |
Ízjavító trükkök multis élelmiszerekhez Most nem a gyártók trükkjeiről lesz szó, hiszen az élelmiszer tömegáruk adalékanyagokkal történő javításáról írtunk eleget... Most pontosan fordítva nézzük szép új világunkat és megpróbáljuk néhány trükkel a multis kaják sokszor borzalmas ízét közömbösíteni. Figyelem, az alábbi trükköket az üres pénztárca kényszere szülte, a megoldás term... |
A bizonyosság ára - DNS-teszt |
2011-04-14 04:42:44 |
A bizonyosság ára - DNS-teszt hűtlenségre 2011. 04. 12., 16:40Kassai Tini Címkék:szerelem, párkapcsolat, nő, férfi, hűtlenség Te is nyomoztál már a pasid után titkos rúzsnyomokat és hajszálakat keresve a zakóján? Kíváncsi voltál esetleg a privát levelezésére, vagy titokban megnézted az SMS-eit a telefonján? Jó lett volna akkor, vagy épp most bizonyosan tudni, hogy hűtlen vagy... |
x |
2010-02-21 20:00:46 |
JENEI GYULA egy érzés leltározhatatlansága csak formaságok már: benyitni egy kapun, teraszon menni, előtérben toporogni. a gondozottak néznek, előkerül a főnővér, bevezet az irodába, papírokat vesz elő, számológépet, kiszámolja az örökségem (harmincvalahány ezer forint. korábban anyám adott egy nagyobb összeget a temetésre, sírkőre). nejlonban boríték, abban papír... |
konyhai fortélyok |
2009-03-25 19:57:29 |
Sokkal ízletesebb lesz a rántott hús, ha néhány órával korábban sós, tejbe beáztatod, 1-2 gerezd fokhagyma társaságában, s a hűtőbe rakod. Nem kunkorodik fel sütés közben a szalonna, ha villával megszurkáljuk. A felvágott zeller és karalábé alufóliába téve a hűtőszekrényben akár egy hétig is friss marad, míg nejlonban csúnyán elszíneződik. Mikor jó a sütőpor? Tegyél bel... |
Konyhai fortélyok |
2009-01-16 16:58:00 |
Magdolna (majus55) oldaláról. Konyhai fortélyok: 1. Sokkal ízletesebb lesz a rántott hús, ha néhány órával korábban sós, tejbe beáztatod, 1-2 gerezd fokhagyma társaságában, s a hűtőbe rakod. 2. Nem kunkorodik fel sütés közben a szalonna, ha villával megszurkáljuk. 3. A felvágott zeller és karalábé alufóliába téve a hűtőszekrényben akár egy hétig is friss marad, míg nej... |
Konyhai fortélyok |
2008-12-01 22:37:06 |
Konyhai fortélyok: 1. Sokkal ízletesebb lesz a rántott hús, ha néhány órával korábban sós, tejbe beáztatod, 1-2 gerezd fokhagyma társaságában, s a hűtőbe rakod. 2. Nem kunkorodik fel sütés közben a szalonna, ha villával megszurkáljuk. 3. A felvágott zeller és karalábé alufóliába téve a hűtőszekrényben akár egy hétig is friss marad, míg nejlonban csúny... |
|