Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533466 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 4
Előző Következő
3 ok, amiért imádjuk a cseresznyét 2018-05-29 23:30:37
3 ok, amiért imádjuk a cseresznyét Ki tudna ellenállni a fákon és a piaci standokon kacsintgató piros gyümölcsszemek biztatásának: szedj le, vegyél meg! Egyél minél több cseresznyét, mert nemcsak az ízét, de jótékony hatásait is élvezheted. 1. Nyersen és feldolgozva is megunhatatlan Kínában már 3000 éve ismerik ezt az édes gyümölcsöt. A legenda szerint az első cseresz...
Pác csirkéhez 2018-04-28 07:37:35
4 szuper egyszerű pác csirkéhez A pácolás igen egyszerű művelet, de nézzük, hogyan is működik pontosan! Pácolni a csirke valamennyi részét lehet, rajtad múlik, hogy a mellett, a combot vagy éppen a szárnyait választod. Míg a marha- és a sertés húst a legjobb minél tovább a pácban hagyni, addig a csirkénél nagy könnyebbséget jelent, hogy csak rövid ideig kell pácoln...
Egy román szalvéta bemutatása: 2011-10-25 20:57:33
Válságszalvéta: aranyos, de nem dörzsöl Írta: Lázár Emese Béütött a kríza a budiba, feljött a sérvécélédékriző napja! - rikkantotta a kisebbik srácom, s már vonult is, hóna alatt a válságcsomaggal. Aranyozott szegélyű, fehér, nyomott mintás felületen kéknefelejcs - a szegletekben csokorban, közepén szálában. Válságszalvéta, hogy ne felejtsük: krízis vo...
Maceszgombócleves 2008-10-03 00:23:54
Hozzávalók: 2 pászkalap (80 g), 2 tojás, 1 közepes fej hagyma, 1 csokor petrezselyem, 50 g libazsír vagy vaj/margarin, só, bors, 1,2 liter húsleves. Az egyik pászkalapot kissé eltördeljük, beáztatjuk hideg vízbe, majd jól kinyomkodjuk. A másik pászkalapot apróra tördeljük, nejlontasakban húsverővel megtörjük. 1 ek. libazsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, a ma...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.