Nah... |
2019-03-19 05:18:30 |
Amylias Circus Country of origin: United Kingdom Location: Colchester, Essex, England Status: Split-up Formed in: 1994 Genre: Black Metal Lyrical themes: N/A Last label: Unsigned/independent Years active: 1994-? Released the demo "Amidst Mystica", 1995/1996. DiscographyMembersSimilar ArtistsRelated Links Complete discographyMainLivesDemosMisc. Name Type Year Review... |
Igazi zalai paraszt étel!! |
2016-02-05 19:40:40 |
DuBarry Pöcsmácsik, igazi zalai paraszt étel!! Hozzávalók Négy személy részére 50 dkg héjában főtt burgonya, 25 dkg liszt, 1 nagy kanál búzadara, 1 nagy tojás, csipet só, 1 nagy fej hagyma, 1 kanál zsír. Elkészítés A megtisztított héjában főtt burgonyát még melegen kis-lyukú reszelőn lereszeljük, vagy burgonyanyomón átnyomjuk. Hozzá adjuk a lisztet, búzadarát, tojást... |
Nudli |
2016-02-05 12:09:01 |
NUDLI, AHOGY NAGYMAMA FŐZTE 1 kg burgonya 20-30 dkg liszt (a burgonya minőségétől függően) 3 dkg zsír 2 tojás só 1 dl olaj 15 dkg zsemlemorzsa 5 dkg vaníliás cukor Elkészítése: A burgonyát sós vízben héjastól puhára főzzük, meghámozzuk, áttörjük. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni, majd hozzáadjuk a lisztet, a zsírt, a tojást és sőt. A liszt mennyisége attó... |
Finnyás gyerekvendégek? Sebaj! |
2015-10-16 19:34:33 |
Finnyás gyerekvendégek? Sebaj! A vendéglátás mindig nagy körültekintést igénylő feladat, de még ennél is nagyobb odafigyeléssel kell készülnünk, ha vendégeink között gyerekek is vannak. Persze különbséget kell tenni a csak gyerekeknek szóló partik és a családdal együtt érkező gyerekek vendéglátása között. Míg a bulikon megannyi csábító - ha nem is a legegészségeseb... |
Tökéletes sörkorcsolya: bemutatjuk a bajor konyhát |
2015-09-24 23:18:47 |
Tökéletes sörkorcsolya: bemutatjuk a bajor konyhát A szeptember 19-én kezdődő Oktoberfest kapcsán érdemes körüljárni, hogy mi mindent kóstolhatunk a Bajor régióban a sör mellé. A bajor konyha jól körülhatárolható, fogásai egyszerűek, de ízletesek, jó alapanyagokból készülnek, s szinte mindegyikhez tökéletesen passzol a sör. Kolbászok, sajtok, perecek, szendvicsek, szendv... |
Morzsás nudli |
2014-07-30 10:29:23 |
Hozzávalók: Nudlihoz: 50 dkg krumpli (tisztítva mért súly) 1 nagy csipet só 15 dkg liszt 1 tojás 2 ek olaj a főzővízbe Morzsához: 1 csésze zsemlemorzsa (csésze=2,5 dl) 0,5 csésze olaj porcukor ízlés szerint 1 tasak vaníliás cukor Elkészítése: A krumplikat megtisztítjuk, meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. Sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és áttörjük. Ha... |
burgonyás nagy galuska |
2013-04-02 13:53:15 |
elzászi recept! Hozzávalók 3 kg nyers burgonya 1 kg burgonya 3 szintű evőkanál liszt 2 tojás só hagyma, tejszín, vaj sós vizben megfözöm a burgonyát,áttöröm s hagyom teljesen kihülni. a 3 kg burgonyát lereszelem , kinyomkodom a levét. a két burgonyát egybe teszem egy tálba , majd hozzáadom a tojásokat, lisztet és a sót is. alaposan összekverem ,... |
Feminizmus |
2012-04-14 17:59:05 |
Hogy mi a gebasz a szürke nadrágkosztümben masírozó frigid nőegyletekkel? Egyszerű. Az egész követelőzősdi napjainkra olyanná vált, mint egy női kosárlabdacsapat. Összevetve a többi csapattal, ők aránytalanul kevés pontot szereznek, ami nem is csoda, hiszen nudlik. Azonban női mivoltuk elfogadása vagy a minimális önfejlesztés helyett mit tesznek? Sírva rohannak a kosárlabdások... |
Mákos nudli recept |
2011-06-29 21:53:31 |
Hozzávalók: 500 g burgonya 200 g grízes liszt 1 csipet só 1 db tojás sárgája 1 kevés víz 120 g mák 70 g porcukor 50 g vaj Elkészítés: A megmosott burgonyákat, héjastul megfőzzük. Meghámozzuk és a kis lyukú reszelőn, finomra reszeljük. Megsózzuk, hozzáadjuk a lisztet, szükség szerint vizet és kemény tésztává gyúrjuk, amelyet 20 percig pihenni hagyunk. Utána, a tésztát... |
x |
2011-05-10 21:11:49 |
- Szűcs Dezsőné [Vera] Gyümölcsös kavart 4 egész tojást kikavarunk 30 dkg cukorral, 3 evőkanál forró vízzel. Belerakunk egy vaníliás cukrot vagy reszelt citromhéjat, vagy mindkettőt, 1 csomag sütőport citromlével felfuttatva, 30 dkg lisztet. Ezt kikavarjuk, a végén hozzákavarunk 1 dl olajat. Zsírozott, lisztezett tepsibe töltjük a masszát, a tetejét grízzel... |
|