Előző
Következő
|
Virágkonyha |
2015-09-21 22:27:34 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás-mézes füge Az ősz kedves üzenete levendulakedvelőknek. Zamatos, ragacsos füge, friss dió és illatos levendula a másodvirágzásból. Meleg harmónia, őszi estére való. Egy pohár olaszrizlinggel a legtökéletesebb választás.... |
Parázson táncolunk, avagy grillre magyar! |
2015-05-17 22:39:45 |
Parázson táncolunk, avagy grillre magyar! Beköszöntött a tavasz, virágzik minden, itt a jó idő! Mit is írhatnék mást, kedves haspárti barátaim: ki a szabadba, mindenféle instrumentummal felszerelkezve, hűtött italokkal és forró kedvessel az oldalunkon irány a természet! (Nesze neked, Rousseau!) Nézzük szépen sorjában, mi kell egy szabadtéri sütés-főzéshez! Elsősorban... |
Beköszöntött a tavasz |
2011-05-13 10:16:43 |
Beköszöntött a tavasz, virágzik minden, itt a jó idő! Mit is írhatnék mást, kedves haspárti barátaim: ki a szabadba, mindenféle instrumentummal felszerelkezve, hűtött italokkal és forró kedvessel az oldalunkon irány a természet! (Nesze neked, Rousseau!) Nézzük szépen sorjában, mi kell egy szabadtéri sütés-főzéshez! Elsősorban egy baráti, kellemes társaság, hűtött italok, val... |
A tenger gyümölcsei és más |
2011-03-04 09:57:09 |
A tenger gyümölcsei és más őrületek Most kalandozzunk el egy kicsit a mindenféle tengeri mütyürkék közé. Őket hivatalosan hidegvérű állatoknak hívjuk, és nagyon különböző fajok tartoznak közéjük. Húsuk különlegességnek számít (jó drága is), általában kevésbé zsíros és rostos, mint a melegvérű állatoké. Hideg és meleg ételek készítésére alkalmasak, a belőlük készült fogások... |
Előző
Következő
|
|