Előző
Következő
|
szeretettel |
2012-04-09 10:04:53 |
KRÚDY GYULA RÉGI PESTI HISTÓRIÁK Színes írások TARTALOM ASSZONYOM A HÁROMSZOKNYÁS LÁNYOK UTAZÁS BÉCSBE ÉJI ÚT A BÉCSI SZENNYES A “NYILAS HÁZ" LÁTOGATÓI VOZÁRY BUDAPEST ÚJKORA EGY ÉJ ÖREG A-BETŰ FOGADÓ A RÉGI VILÁGHOZ A VENDÉG AZ EBÉDLŐBEN A BÉCSI KALAP PESTI HAJÓFŰTŐK... |
Borjúszelet búzapehelyből zöld |
2010-09-28 05:17:27 |
Borjúszelet búzapehelyből zöldséggel 15 dkg búzapehely, 2 db sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 ek. szójaszósz, fél pohár víz, 2 ek. szezámmag, só, vegan tejföl. Öntsük rá a zabpehelyre a vizet és hagyjuk puffadni 30 percig. Majd adjuk hozzá a hagymát, a reszelt sárgarépát, a szójaszószt, a szezámmagot, egy kevés vegan tejfölt és a sót. Kis lepényeket formázunk belőle, és o... |
Grabam-kenyér 2. |
2010-09-27 17:52:51 |
Grabam-kenyér 2. 50 dkg teljes őrlésű búzaliszt, 50 dkg fehér liszt, 5 dkg élesztő, 2 ek. olaj, 3 kk. s6, kb. 5 dl víz, magvak (szezámmag, napraforg6mag, lenmag), 3-4 db f6tt, áttört burgonya. Az élesztőt 2 dl langyos vízben felfuttatjuk, ráöntjük a lisztre, majd a hozzávalókkal együtt alaposan kidolgozzuk a kenyértésztát. A többi folyadék is langyos legyen! Jól megkelesz... |
Előző
Következő
|
|