Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533152 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 105
Előző Következő
H.Kohut Katalin: Rakott kelkáposzta 2018-09-27 15:12:03
H.Kohut Katalin: Rakott kelkáposzta hétfő Pár éve készítem a rakott zöldségeket, de két dolgot nem jól tettem: Miután külön elkészítem a zöldséget, a rizst, összekeverem, hogy jól összevegyüljenek az ízek, akár a töltött káposzta tölteléknél, s beleütök tojást, hogy szét ne essen az ételkocka tálaláskor. A mai rakott kel nagyon jól sikerült ezzel a módszerrel. Hozz...
Krémes zöldségragu 2018-02-28 23:41:57
Krémes zöldségragu Hozzávalók 1 db patisszon 1 db cukkini 1 db vöröshagyma 4-5 db paradicsom 1 csokor petrezselyemzöld 1 csipet szerecsendió 25 dkg mascarpone 2 ek olívaolaj 1 tk ételízesítő só őrölt színes bors Elkészítés A patisszont, a cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk (zsengét válasszunk, és a...
Krémes zöldségragu 2017-10-30 22:51:58
Krémes zöldségragu Hozzávalók 1 db patisszon 1 db cukkini 1 db vöröshagyma 4-5 db paradicsom 1 csokor petrezselyemzöld 1 csipet szerecsendió 25 dkg mascarpone 2 ek olívaolaj 1 tk ételízesítő só őrölt színes bors Elkészítés A patisszont, a cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk (zsengét válasszunk, és a...
H.Kohut Katalin: Rakott kelkáposzta 2017-10-09 12:15:25
Pár éve készítem a rakott zöldségeket, de két dolgot nem jól tettem: Miután külön elkészítem a zöldséget, a rizst, összekeverem, hogy jól összevegyüljenek az ízek, akár a töltött káposzta tölteléknél, s beleütök tojást, hogy szét ne essen az ételkocka tálaláskor. A mai rakott kel nagyon jól sikerült ezzel a módszerrel. Hozzávalók: 1-1,5 kg-os kelkáposzta 1/2-1 kg hús,...
Ecetes karfiol, patisszon, répa, bébikukorica 2017-09-21 16:56:08
Hozzávalók: 1 kg karfiol, 1,5 dl 20 %-os ecet, 8 dl víz, 1+1 evőkanál só, 1 evőkanál mustármag Elkészítés: A karfiolt szedjük rózsákra, mossuk meg, és sós, lobogó vízben 5 percig főzzük. 8 dl vízből, az ecetből és a fűszerekből főzzünk levet, amelyet rögtön öntsünk az üvegekbe rendezett karfiolrózsákra. Szárazdunsztban tartsuk másnapig. Hasonló módon készíthetünk patisszont, ré...
Krémes zöldségragu 2017-04-19 23:26:03
Krémes zöldségragu Hozzávalók 1 db patisszon 1 db cukkini 1 db vöröshagyma 4-5 db paradicsom 1 csokor petrezselyemzöld 1 csipet szerecsendió 25 dkg mascarpone 2 ek olívaolaj 1 tk ételízesítő só őrölt színes bors Elkészítés A patisszont, a cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk (zsengét válasszunk, és a...
Kolbászos-bazsalikomos lecsó kakukkfüves galuskával 2016-10-04 23:48:12
Kolbászos-bazsalikomos lecsó kakukkfüves galuskával Hozzávalók 1 db kisebb, zsenge cukkini 1 db kisebb, zsenge patisszon (csillagtök) 4 db paprika 3-4 db paradicsom 1 nagy fej vöröshagyma 2 db debreceni kolbász 10 dkg füstölt kolbász só (ízlés szerint) őrölt tarkabors (ízlés szerint) 1 tk erős paprikakrém 1 marék bazsa...
Patisszonfasírt 2016-08-21 14:49:06
Hozzávalók 4 főre Fasírthoz: 1 kicsi patisszont lereszelünk 1-2 szelet áztatott barna kenyér 5 evőkanál zabpehely 1-2 gerezd fokhagyma 1 közepes hagyma só ízlés szerint késhegynyi fehér bors (vagy borsika fű) prézli a panírozáshoz kevés olaj a kisütéshez Dödölléhez: 3-4 szem közepes krumpli 3-4 evőkanál liszt só víz Fasírt: Anyagokat összekeve...
Cukkinis, patisszonos lecsó 2015-09-09 11:09:05
Hozzávalók: 1 kg zöldpaprika, fél kg paradicsom, 1 csípős paprika, 3 fej vöröshagyma, 3 kisebb patisszon, 2 cukkini, 1 dl olaj, pirospaprika, só. Elkészítése: Az olajban megpároljuk a felszeletelt hagymát, és megsózzuk. Hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot, pár perc múlva a vékonyra szelt patisszont, majd a vastagabbra karikázott cukkinit, és a felszeletelt paprikát. Fed...
Édeni régi étkek - receptes könyv 2015-07-30 08:15:48
Üregi Éva: Édeni régi étkek Jó étvágyat! Kertünk kincsei Figyelem! A hozzávalók mindig 4 személyre értendők! Paprikás krumpli Hozzávalók: 1kg krumpli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál kolbász vagy 6-8 db virsli, olaj. Fűszerek: bors, babérlevél, édes-nemes...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.