Előző
Következő
|
x |
2014-03-15 07:42:38 |
- korzistka gavrila /gabor/ [g... Na jol van kezdem,ket szelet hust szamitva szemelyenkent, ki klofoljuk, sozzuk, borsozzuk, en daralt komenyt is teszek rea. Veszunk egy labost, 50 gr olajat teszunk es mikor forro bele tesszuk a hus szeleteket, hirtelen sutjuk, amig mind ket fele szep rozsa zsin lessz akkor ki szedjuk es egy tannyera tesszuk, kozben harom hagy... |
Mátyás király húslevese |
2012-11-01 15:14:05 |
Mátyás király húslevese Mindig azt hiszem, hogy a jövő hét már nem lehet olyan sűrű, mint az előző - de legtöbbször tévedek. Most is. Azért most mégis megpróbálom magam visszafogni, nem szószátyárkodni, csak az ideillő dolgokat részletezni. Azt kell mondanom, szokásos hetünk volt: ettünk a sok tésztát (majonézes-halast és töltött tésztát paradicsomszósszal), borsólevest, é... |
Bableves recept |
2012-02-29 13:29:27 |
Hozzávalók: 40 dkg bab 30 dkg burgonya 2 db sárgarépa 1 db petrezselyem 1 kanál étolaj 1 csipet ételízesítő 1 csipet só 1 csipet bors 1 csipet fokhagyma 1 kávéskanál pirospaprika 10 dkg bacon szalonna 15 dkg liszt 1 db tojás Elkészítés: - A babot (mirelit fejtettbabot szoktam), a burgonyát, a perezselyem-gyökeret felteszem főni, ízesítem a fűszerekkel. - Az olajb... |
Zöld prézlis csirke |
2010-07-04 19:23:36 |
hozzávalók 4 főre * 4 csirkecomb * só * 1 nagy csokor petrezselyemzöld * prézli * vaj elkészítés 1. A feldarabolt csirkecombokat besózzuk. A felső combokat a csont mellett jobbról-balról be szoktam vágni, hogy szebben és jobban átsüljenek. 2. Az apróra v... |
Előző
Következő
|
|