Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533518 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 13
Előző Következő
Így lesz omlós szaftos a csirkemell 2018-12-27 06:49:05
Állítólag a szakácsok azért szeretik a csirkemellet, mert olyan nekik, mint a festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Csak egy valami nem eshet meg, hogy száraz maradjon. Mert alapállásból az. És sokak szerint, jellegtelen, egyhangú, íztelen hús, legyen bármilyen divatos, hála a folytonos fogyókúrázóknak. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket....
A főzelékek forradalma 2015-01-03 12:13:26
A főzelékek forradalma ízHUSZÁR T Olcsón, gyorsan, és igazán egészségesen is készíthetünk főzelékeket. Néhány apró trükkel és a hozzávalók jó kombinációjával pedig igazi ínyenc fogásokat varázsolhatunk! Vöröslencse főzelék citromos húsgolyókkal Őszintén szólva sosem voltam nagy főzelékes. Minden bizonnyal ez a rossz gyermekkori élményeknek köszönhető, amikor a tökfőzelékre...
Paradicsom nevelése 2014-11-25 12:57:42
Palántázás Már január végén, február elején csiráztassuk a magokat. Áztassuk be langyos vízbe 8 órán át, majd vatta vagy konyhapapír közt tartsuk, még kicsirázik. , Földkeverék az ültetéshez: 1/4 komposzt, 1/3-ad homok, a többi rostált virágföld és kerti föld keveréke. A földjét locsoljuk be gazdagon, tegyük rá a magokat, takarjuk be szitált föld-homok 6:1 arányú keveréké...
A főzelékek forradalma. 2013-11-24 16:22:57
A főzelékek forradalma HUSZÁR Főzősuli Olcsón, gyorsan, és igazán egészségesen is készíthetünk főzelékeket. Néhány apró trükkel és a hozzávalók jó kombinációjával pedig igazi ínyenc fogásokat varázsolhatunk! Vörös-lencsefőzelék citromos húsgolyókkal Őszintén szólva sosem voltam nagy főzelékes. Minden bizonnyal ez a rossz gyermekkori élményeknek köszönhető, amikor a tö...
Petrezselyem, petruska vagy fehérrépa 2013-07-18 08:12:28
Egész évben nagy számban vásárolják a petrezselyemzöldet és a petrezselyem gyökeret, de igazi szezonja most nyáron van. A tartósítóipar szintén felhasználja, ahogy a háziasszonyok is hasznosítják a konyhájukban, és bizonyos mennyiséget még exportálunk is. Sokan - helytele...
6 érv a zöldfűszerek fogyasztása mellett 2013-05-25 23:42:41
6 érv a zöldfűszerek fogyasztása mellett Ízesítik, díszítik, vitalizálják ételeinket Nyáron végre tobzódhatunk a friss alapanyagokban, fűszereket szárított formában ilyenkor vétek használni. Mártások, pestók, zöldség- és halételek, saláták elmaradhatatlan alkotórészei, sőt még gyümölcsleveket és turmixokat is feldobhatunk velük! Nem is olyan régen, ha fűszerről volt szó,...
Paradicsom titkai 2011-05-20 12:44:36
Paradicsomültetés, paradicsomtermesztés, palántázás Szeretnék eloszlatni pár tévhitet. Nem kell megvárni a fagyosszenteket (május 12-15) az ültetéssel, jóval korábban, már április második felében ki lehet ültetni a palántákat, ha arra megfelelő az idő. Már az ültetésre. Ha jó idő van legalább egy hétig, odagyökeresedik, megszokja a helyét és hiába jön neki kisebb fagy, tőből ki...
Paradicsom titkai 2011-05-20 10:55:38
Paradicsomültetés, paradicsomtermesztés, palántázás Szeretnék eloszlatni pár tévhitet. Nem kell megvárni a fagyosszenteket (május 12-15) az ültetéssel, jóval korábban, már április második felében ki lehet ültetni a palántákat, ha arra megfelelő az idő. Már az ültetésre. Ha jó idő van legalább egy hétig, odagyökeresedik, megszokja a helyét és hiába jön neki kisebb fagy, tőből ki...
Kínai zöldségleves 2011-03-20 05:57:41
Kínai zöldségleves Hozzávalók 3 személyre: negyed kínai káposzta negyed kelkáposzta 10 db kelbimbó 3 db sárgarépa 1 db burgonya 1 közepes hagyma 2 gerezd fokhagyma 4 cm- gyömbér 4 evőkanál olaj 5 evőkanál szójaszósz(sós) 1 db zöldséges leveskocka 7dc víz 1 evőkanál keményítő liszt egy kevés őrölt csili 1 evőkanál vágott petrezselyemzöld Előkészületi idő: 20...
Mátyás-király udvarában (közép 2010-08-26 19:23:03
Mátyás-király udvarában (középkori receptek) A középkor legvirágzóbb korszaka kétségkívül a reneszánsz. A magyar ifjak olasz földön jártak egyetemre, és nemcsak az Itáliában megszületett kultúrát, építészeti, zenei, öltözködési újításokat, hanem az étkezés, a konyhaművészet újdonságait is magukkal hozták. A kora középkor húsra, kenyérre, levesre, borra szűkült választ...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.