Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4353113 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 9346
Előző Következő
Bagaméri Kaproslepény 2018-10-09 14:39:17
2 dkg élesztőt felfúttatok kevés langyos tejben és félkiló lisztel, 3 dl enyhén sós vízzel összedolgozom. Kelesztés után kinyújtva 2 x hajtogatva,olajjal megkenve, pihentetés után vagdalt,párolt,sós kaporral megkenve feltekerem kalácsként és ropogósra sütöm. A tetejét olajjal megkenve,bevagdosva szép pirosra sül. Túróval gazdagíthatjuk, mindenképp nagyon finom....
Baconös-sajtos csirkemell őzgerincben 2018-10-04 12:21:58
Baconös-sajtos csirkemell őzgerincben Hozzávalók vaj (a forma kikenéséhez) morzsa 25 dkg bacon só bors 60-65 dkg csirkemellfilé 3 ek liszt 2 db tojás 2 ek zöldhagyma 4 ek tejföl 15-20 dkg trappista sajt 10 dkg paprikás szalámi 1/2 db piros kaliforn...
Csirke falatok 2018-09-30 13:16:19
Hozzávalók 4 db csirkemell filé 8-10 dkg liszt 1 teáskanál pirospaprika 1 majoránna 1 só 1 kávéskanál őrölt bors 2-3 gerezd fokhagyma 1-2 vöröshagyma 2 pohár tejföl 1 pohár tejszín 6-8 kanál olíva olaj 20-30 dkg reszelt sajt A csirkemellet nem túl vékony szeletekre vágtam és besóztam. A lisztben elkevertem a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd a szeleteké...
Kolbászhússal töltött, sörben sült dagadó 2018-09-27 17:51:11
Elkészítési idő: 150 perc Hozzávalók: 1 kg dagadó 40 dkg sütnivaló kolbász 1 szelet kenyér/1 zsemle 3 főtt tojás 1 csokor petrezselyemzöld 1 ek mustár só és bors 5 dl sör A dagadót hentessel szúrassuk fel, kívül-belül sózzuk be, s tegyük félre, míg elkészítjük a tölteléket. A kenyeret/zsemlét áztassuk be vízbe vagy tejbe, majd alaposan facsarjuk ki. A sütni...
H.Kohut Katalin: Rántott burgonya 2018-09-27 15:18:33
H.Kohut Katalin: Rántott burgonya Szívesen készítek két napra olyan köretet, mely kihűlés után is friss marad. Rántotthúshoz ajánlom a rántott burgonyát, akár kismama látogatásra is finom húsleves kíséretéhez, salátával. Hozzávalók 4 személyre: 4 db nagyobb burgonya 3-6 tojás liszt zsemlemorzsa olaj a sütéshez só ízlés szerint Elkészítés: A burgonyákat...
Almás levél 2018-09-17 23:54:08
Almás levél Hozzávalók 1 csomag leveles tészta 2 db alma 2 ek méz 1 csomag vaníliás cukor 1 mk almás-pite fűszerkeverék 1 db tojás Elkészítés Az almát meghámozzuk, eltávolítjuk a magházat, majd kisebb kockákra vágjuk. A mézet felhevítjük, majd hozzáadjuk a felkockázott almát, megszórjuk az almás-pite fűszerkeverékkel és a vaníl...
Csirkés muffin baconben 2018-09-17 11:15:02
Csirkés muffin baconben Hozzávalók: 4 db csirkemellfilé 3 tojás 2 evőkanál kukoricaliszt 10 dkg reszelt sajt 2 gerezd fokhagyma zúzva só bors 2 kávéskanál ételízesítő 12 szelet bacon Elkészítés Elkészítés: A...
Zsebes karaj 2018-09-09 16:44:42
Zsebes karaj Hozzávalók: 1,5 kg csont nélküli karaj egyben 10 dkg szeletelt bacon szalonna 1 húsleveskocka 20 dkg trappista sajt 1 szál kolbász 1 vöröshagyma 1 piros kaliforniai paprika pác: olaj magyaros sültek fűszerkeveréke vegeta só őrölt bors pirospaprika Elkészítése: 1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben mar...
Lacipecsenye recept 2018-09-09 16:41:37
Hozzávalók A húshoz 700 g sertéstarja 1 teáskanál adalékmentes só 7 csipet fehérbors (őrölt) A páchoz 2 evőkanál sertészsír 1 mokkáskanál pirospaprika (őrölt) 2 gerezd fokhagyma A sütéshez 350 g sertészsír 1 nagy fej vöröshagyma 8 gerezd fokhagyma Leírás A Lacipecsenye recept egy rendkívül ízletes fogás, amit nagyon szeretek. A régi időkben, a lacikonyhákb...
Almás libamájtorony tokaji szőlővel, mandulás burgonyafánkk 2018-09-09 16:38:07
Hozzávalók 4 személyre: 500 g libamáj, 4 db alma, 2 dl étolaj, 2 dl tokaji aszú, 100 g lapra vágott mandula, 1 kg burgonya, 20 g élesztő, 2 dl tejföl, 5 g fehér bors, só, petrezselyem, 1 kávéskanál keményítő, 1 fürt szőlő. Elkészítése: A májat szeletekre vágjuk és egy éjszakán át 1dl tokajiban pácoljuk. A pácból kivéve sózzuk, borsozzuk, majd egyik oldalát lisztbe márt...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.