Előző
Következő
|
Erdélyi gomba paprikás puliszk |
2011-02-24 06:39:16 |
Hozzávalók: 50-60 dkg gomba (vargánya, rókagomba, csiperke, amilyenhez sikerül hozzájutni) 1 nagy fej hagyma 1 evőkanál zsír Só, pirospaprika Liszt Tejföl. Elkészítés: A gombát folyó vízben megmossuk (nem áztatjuk!). Ha csiperke, vagy vargánya gombából készítjük, akkor a gombát vékony szeletekre vágjuk. Ha rókagomba, akkor 2 vagy 4 részre hasít... |
]Vöröskáposztás rakott puliszk |
2010-10-09 06:58:19 |
Vöröskáposztás rakott puliszka Hozzávalók: 30 dkg kukoricadara, 1 közepes fej vöröskáposzta, 3 evőkanál olaj, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál só, vegeta. Elkészítése: 1 l fövő vízbe folytonos keverés mellett beleszórjuk a kukoricadarát, és ahogy újra főni kezd, lehúzzuk a lángról. Belekeverjük a Vegetát és a só felét. Lereszeljük a káposztát, és az olajon, fedő alatt puhára p... |
Lecsós csirke juhtúrós puliszk |
2008-05-01 18:07:37 |
Hozzávalók: 60dkg csirkemellfilé 10dkg fűstölt szalonna 1 nagyobb vöröshagyma 30-30dkg paprika,paradicsom só,pirospaprika Puliszkához:30dkg kukoricadara 15dkg juhtúró 2dl tejföl A szalonnát vagdosd apróra,s egy nagyobb edényben süsd zsírjára.Dobd bele a felkockázott húst,és szorgalm... |
Előző
Következő
|
|