Előző
Következő
|
Miért együnk Levest, |
2019-08-29 08:29:13 |
Számtalan előnye van, ha levest eszünk! Kalóriát spórolhatunk vele, és akár nassolnivalónak is jó. Egy tál meleg leves - ami tele van zöldségekkel, hússal, tésztával vagy bármi mással, amit szeretnénk - megnyugtat egy hosszú nap után, kiadós ebéd lehet, esetleg gyógyír a gyomorbántalmakra, és jól csillapítja az éhséget is. Elűzi a megfázást. Egy kiadós csirkeleve... |
Ezért együnk levest |
2018-04-08 19:58:33 |
recepttel Számtalan előnye van, ha levest eszünk! Kalóriát spórolhatunk vele, és akár nassolnivalónak is jó. Egy tál meleg leves - ami tele van zöldségekkel, hússal, tésztával vagy bármi mással, amit szeretnénk - megnyugtat egy hosszú nap után, kiadós ebéd lehet, esetleg gyógyír a gyomorbántalmakra, és jól csillapítja az éhséget is. Elűzi a megfázást. Egy kiadós c... |
Ezért kell levest enni |
2016-05-08 12:39:36 |
Ezért kell levest enni Egyik vonzó tulajdonsága, hogy hidratál Számtalan előnye van, ha levest eszünk! Kalóriát spórolhatunk vele, és akár nassolni valónak is jó. Egy tál meleg leves - ami tele van zöldségekkel, hússal, tésztával vagy bármi mással, amit szeretnénk - megnyugtat egy hosszú nap után, kiadós ebéd lehet, esetleg gyógyír a gyomorbántalmakra, és jól csillapítja az... |
Hideg rebarbaraleves |
2007-06-19 13:53:29 |
Hideg rebarbaraleves Rebarbarát általában gyakorlott háziasszonyok készítenek, nyilván mert nem gyakoriak a rebarbarás receptek. Pedig az elkészítése roppant egyszerű; mi hideg levest főztünk belőle, mert melegünk van. Lehet, hogy elidegenítő információ egyeseknek, de a rebarbara a sóska rokona és igazá... |
Egy savanykás finomság |
2007-05-11 01:02:01 |
Egy savanykás finomság: a rebarbara Kevesen ismerik, még kevesebben használják, pedig ebből a gyümölcsként hasznosított savanykás zöldségféléből számtalan finomság készülhet. A rebarbara levélnyelét tavasztól (már áprilisban szüretelhető) nyár végéig szedhetjük, melyet legegyszerűbben cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel készíthetünk el. rebarbaraleves Hozzávalók: fél k... |
Hideg rebarbaraleves |
2006-10-01 01:01:28 |
Hozzávalók (4 személyre): 4 vastagabb rebarbaraszár, csipetnyi só, 5 ek. cukor, néhány szem szegfűszeg, késhegynyi őrölt fahéj, 2 dl tejföl, 1 ek. liszt. 1. A rebarbaraszárakat megtisztítjuk, majd kétcentis darabokra vágjuk, és lábasba szórjuk. 6 dl vizet ráöntünk, csipetnyit megsózzuk, a cukorral ízesítjük és fölforraljuk. 2. Néhány szem szegfűszeget beledobunk, a fahéjja... |
Előző
Következő
|
|