Előző
Következő
|
Vigyázat a repceolajjal |
2019-02-08 18:14:26 |
A repceolaj gyorsítja az agykárosodást és növeli a demencia kockázatát A repceolaj az egyik legnépszerűbb növényi olaj a világon. Azonban egyre több hírt lehet hallani az olaj káros hatásairól. Az, hogy valami népszerű, még nem jelenti azt, hogy egészséges is. Az e... |
Ezért süssünk zsírban és ezért együk a szalonnát |
2015-03-12 08:02:32 |
Ezért süssünk zsírban és ezért együk a szalonnát Tényleg minden kövérség okozója? Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrát lett, amit minden kövérség kizárólagos okozójaként, minden szív- és érrendszeri megbetegedés felelőseként azonosítottak. Ez odavezetett, hogy töb... |
Megmutatjuk miért jó, ha mindenki zsírban süt! |
2015-02-16 09:09:19 |
Megmutatjuk miért jó, ha mindenki zsírban süt! Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből. Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrát le... |
Ezért süssön mindenki zsírban! |
2014-11-11 13:12:33 |
Ezért süssön mindenki zsírban! Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből. Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrát lett, amit minden... |
Ezért süssön mindenki zsírban! |
2014-08-25 20:56:01 |
Ezért süssön mindenki zsírban! Jerome Flynn Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből. Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrát le... |
Ezért süssön mindenki zsírban! |
2014-05-07 16:22:59 |
Ezért süssön mindenki zsírban! Írta: Jerome Flynn Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből. Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrá... |
Nem mindegy milyen olajjal sütsz |
2014-02-22 21:21:52 |
Ha a legjobb olajat keresed a sütéshez-főzéshez, akkor keresd a repceolajat, ugyanis a minőségi repceolajnak magas, konkrétan 220-240 °C az úgynevezett termikus bomláspontja. Ez az a hőmérséklet, amelynél az olaj füstölni kezd. A nyers olajoknál (pl. olívaolaj) a bomláspont jóval alacsonyabb, ezek inkább salátákra, tésztákra valók. A hevítésre szánt olajokat viszont soha... |
Ezért süssön mindenki zsírban! |
2014-01-31 11:35:37 |
Ezért süssön mindenki zsírban! Írta: Pesot Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből. Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrát l... |
Ezért süssön mindenki zsírban |
2012-03-08 13:19:26 |
Ezért süssön mindenki zsírban! Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből. Ami akkoriban a zsír volt, az mára a szénhidrát lett, amit mind... |
Előző
Következő
|
|