Előző
Következő
|
Szenttől-45/886 |
2018-04-20 13:23:59 |
Clairvaux-i Szent Bernát: Ujjongása Jézus nevére Jézus édes emlékezet Te adsz szívünknek örömet. Se méz, se semmi nem lehet jelenlétednél édesebb. Hallani boldogabb soha nincs, se dalolni muzsika, sem elgondolni idea, mint Jézus, az Isten fia. Nyelv sohase mondhatja ki, betű föl nem jegyezheti, csak aki tudja, hiheti, mit tesz Jézusért érzeni. Jézus, szívbéli... |
Imádság: Clairvaux-i Szent Bernát |
2015-01-17 15:11:42 |
Ujjongása Jézus Szent nevére Jézus édes emlékezet te adsz szivünknek örömet. Se méz, se semmi nem lehet jelenlétednél édesebb. Hallani boldogabb soha nincs, se dalolni muzsika, sem elgondolni idea, mint Jézus, az Isten fia. Nyelv sohase mondhatja ki, betű föl nem jegyezheti, csak aki tudja, hiheti, mit tesz Jézusért érzeni. Jézus, szívbéli szent öröm, igazság kútj... |
A mezőre lassan alászáll az |
2011-08-08 08:52:09 |
ANDREJ VOZNYESZENSZKIJ Esthajnal A mezőre lassan alászáll az alkony, Lenyugodott a Nap az erdő mögött; Sugarai - ragyogó ezüstvágányok - Átsiklanak a friss szántások fölött. Talán csak egy percet, mint valami csípés, Alkonynak szépsége annyit tart csupán, És én lesem mégis minden nap az estét, Hogy lássam a napnak tűnő sugarát. Esthajnalra váró örök rajongásom, Bú... |
Kolbászos vörös káposzta |
2010-12-13 06:24:09 |
30 perc Nehézség: 1 Hozzávalók: 50 dkg vörös káposzta, 50 dkg füstölt főzőkolbász, 1 kis fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 dl tejföl, ecet, cukor, só, őrölt fekete bors, ízlés szerint Elkészítés: A káposztát tisztítás után vagy legyalulom, vagy vékony csíkokra vágom. A forró olajon üvegesre fonnyasztom a tisztított és finomra vágott vöröshagymát, majd réteszem a... |
Kedves emberek, merre mehettet |
2009-04-08 08:55:42 |
Kedves emberek, merre mehettetek? Erre nem, mert nem lelem lelketek! Elvesztetek!? Elrejtenek benneteket feneketlen vermek! Nem erre fele lejtetek? Egyedül senyvedek! Gyertek, vegyetek nekem kedvet! Szedte-vette, teremtette, mekeghetek nektek, helyette e beste, mese! Sebesen settenke... |
Szilveszteri lencsés szendvics |
2008-12-30 12:17:41 |
Lencsés szendvics 1 szelet kenyér, 2 ek lencse, ételízesítő, 1/2 ek reszelt hagyma, só, bors, cukor, fél kk ecet, margarin, 2 szelet paradicsom, fél salátalevél, tartármártás, snidling, díszítőelemek. A lencsét előző este beáztatom, majd másnap sós, ételízesítős vízben puhára főzöm. Sóval, borssal, cukorral ecettel ízesítem és összekeverem 1 kanálnyi tartármártás-sal. A kenye... |
Előző
Következő
|
|