Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533465 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 25
Előző Következő
A máj ezeket a táplálékokat szereti 2024-03-03 20:13:19
A máj azokat a táplálékokat kedveli elsősorban, amelyek a következő tápanyagokban bővelkednek: C-vitamin, E-vitamin, omega-3 zsírsavak, flavonoidok és karotinoidok. Ezeket a tápanyagokat többek között a következő táplálékok tartalmazzák: halak, avokádó, brazil dió, fokhagyma és brokkoli. Ezek a táplálékok csökkentik a gyulladást, illetve antioxidáns és májvédő tulajdonságokkal bír...
A vörösbor megannyi előnye 2023-11-16 20:44:15
Cikkünk senkit sem buzdít ivásra. Ha eddig nem fogyasztott alkoholt, csak a cikk hatására ne kezdjen el inni. Az írásunk azokhoz a személyekhez szól, akik rendszeresen és mértékkel, azaz napi 1-2 dl vörösbort fogyasztanak, illetve azoknak, akik még ünnepnapon sem mernek egy korty alkoholt sem inni, mert azt gondolják, hogy az alkohol csakis egészségtelen lehet. Nos, a jelenlegi ku...
Milyen előnyei vannak a rezveratrolnak? 2023-03-16 09:57:59
A vörösbor nagy mennyiségben tartalmaz rezveratrolt, amely nagyon gazdag egy antioxidáns vegyületetben, a polifenolban. Rendkívüli hasznossága abban áll, hogy eredményesen harcol a szervezetünkben lévő szabad gyökökkel és az oxidatív stresszel szemben. A polifenol jó hatással van a szívünk és az érrendszererünk egészségére. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetővé válhat a cukor...
A szőlő lassítja az agy öregedési folyamatait 2022-12-07 21:12:46
Hazánkban is megterem és a magyar emberek zöme kedveli is ezt az őszi gyümölcsöt. A legjobb mindig a hazai szőlőt megvásárolni. Miért szeretik olyan sokan? Miért olyan egészséges ez a rendkívül finom és zamatos gyümölcs? Mutatjuk is a válaszokat. A szőlő nagy mennyiségben...
A szőlő gazdag antioxidáns rezveratrolban 2022-09-09 20:59:29
A rezveratrolról bizonyára mindenki hallott már. Ez egy természetesen előforduló zsírban oldódó vegyület és antioxidáns is egyben, amely nagyon hasznos, hiszen jelentősen lelassítja az öregedési folyamatokat. A rezveratrol a szőlő magjában és héjában található meg nagyobb...
Mik azok a telomerek? 2022-06-01 10:25:08
Mik azok a telomerek? Mivel lassíthatjuk méretük csökkenését? Néha jólesik arra gondolni, hogy milyen jó lenne újra fiatalnak lenni. Mi mindent csinálnánk másként, mennyire óvnánk az egészségünket és mennyire figyelnénk oda a testünk minden apró rezdülésére, hogy időben kezelni tudják a betegségünket. Sajnos nem létezik időutazás, nem tudunk visszamenni életünk egy adott szakas...
Legjobb rákpusztító ételek 2021-03-19 15:39:14
Több tanulmány is támogatta a mérhetetlen jótékony hatásait a gyümölcsöknek a rákkal szemben. Egy összefoglaló 206 tanulmányról arra az eredményre jutott, hogy magasabb a zöldség és gyümölcs bevitel összefüggésbe hozható a rák kisebb kockázatával a tüdőkben, a végbélben, a gyomorban, a hasnyálmirigyben és a szájüregben. Egy Kaliforniában levezetett tanulmány arra az eredményre...
Milyen előnyei vannak a rezveratrolnak? 2021-01-06 22:13:22
A vörösbor nagy mennyiségben tartalmaz rezveratrolt, amely nagyon gazdag egy antioxidáns vegyületetben, a polifenolban. Rendkívüli hasznossága abban áll, hogy eredményesen harcol a szervezetünkben lévő szabad gyökökkel és az oxidatív stresszel szemben. A polifenol jó hatással van a szívünk és az érrendszererünk egészségére. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetővé válhat a cukor...
A 9 legjobb rákpusztító étel, amit beilleszthet étrendjébe 2020-09-01 09:08:36
Rák-harcos élelmiszerek Több tanulmány is támogatta a mérhetetlen jótékony hatásait a gyümölcsöknek a rákkal szemben. Egy összefogaló 206 tanulmányról arra az eredményre jutott, hogymagasabb a zöldség és gyümölcs bevitel összefüggésbe hozható a rák kisebb kockáuatűval a tüdőkben, a végbélben, a gyomorban, a hasnyálmirigyben és a szájüregben. Egy kaliforniában levezetett tanul...
A 9 legjobb rákpusztító étel 2020-08-01 21:06:28
Több tanulmány is támogatta a mérhetetlen jótékony hatásait a gyümölcsöknek a rákkal szemben. Egy összefogaló 206 tanulmányról arra az eredményre jutott, hogymagasabb a zöldség és gyümölcs bevitel összefüggésbe hozható a rák kisebb kockáuatűval a tüdőkben, a végbélben, a gyomorban, a hasnyálmirigyben és a szájüregben. Egy kaliforniában levezetett tanulmány arra az eredményre j...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.