Előző
Következő
|
Medvehagyma tartósítás házilag, |
2013-04-11 15:48:40 |
Itt az ideje: Medvehagyma tartósítás házilag, több módon Most már itt az ideje, hogy gondoljunk a jövőre is... medvehagymailag persze. Mert lassan eljönnek azok napok, amikor nélkülöznünk kell a friss zöld csemegét. Felénk már mindenhol, éppen a legjobb a medvehagyma állapota. Van ahol lassan elkezd virágozni, virágzáskor pedig már elöregednek a levelek, kevésbé élvezhetőek. Piac... |
Lángos (KEFIRES) |
2009-07-08 17:41:54 |
Lángos (KEFIRES) 3 dl kefir, 2 db egész tojás, 0,5 kg liszt, 1 dkg só, 2,5 dkg élesztőt belemorzsolni. Annyi tej, hogy nokedli keménységű legyen ( kb. 1,5 dl), és jól összedolgozni. Ezután a hűtőbe letakarva betenni, ott megkel. Ha megkelt, olajos kézzel széthúzni, forró olajban sütni. Kb. 1 hétig eláll a hűtőben, n... |
Előző
Következő
|
|