Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4381176 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 12740
Előző Következő
cukkini krém 2019-01-24 20:30:19
Hozzávalók: 2,5 kg cukkini 3 fej vöröshagyma 2 db erős zöldpaprika 5 gerezd fokhagyma bazsalikom petrezselyem só bors pirospaprika olívaolaj Elkészítés: A cukkinit megmossuk, bőrét megszurkáljuk több helyen, és sütőpapíros tepsibe tesszük, kb. 45 perc alatt 170 fok...
sütőtökkrém leves 2019-01-09 16:13:54
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem télen elengedhetetlen, hogy levest egyek. Az egyik kedvencem a sütőtökkrém leves, amihez egy fantasztikus, a Reg-Enor diétába is illeszthető receptet hoztam Nektek. Hozzávalók: 50 dkg sütőtök, 2 gerezd fokhagyma, 1 közepes fej hagyma, só, édes maszala fűszerkeverék (figyeljetek arra, hogy semmiképp ne tartalmazzon cukrot a fűszerkeveré...
Szendvicskrémek Regenor Kúrához 2019-01-03 17:47:43
SZENDVICSKRÉMEK Reg-Enor kúrára, amelyek tökéletes választás egy jó kis pirítóshoz a reggelikhez, vagy vacsorára egy finom teával KARFIOLKRÉM: Hozzávalók: 1 fej karfiol 2 gerezd fokhagyma 4 evőkanál házi majonéz friss petrezselyemzöld új hagyma zöldje apróra vágva só, bors citromlé Elkészítése: A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és...
Korhelyleves 2018-12-28 11:23:02
Hozzávalók: 30 dkg savanyú káposzta, 1 közepes hagyma, kb. 15 dkg füstölt csülök vagy sonka, 1 darab kolbász, só, 3 babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, egy-két csipet őrölt kömény, ízlés szerint törött paprika, 2-3 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, tálaláskor: tejföl. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a káposztát (ha nagyon hosszúak a szálak feldarabo...
Így lesz omlós szaftos a csirkemell 2018-12-27 06:49:05
Állítólag a szakácsok azért szeretik a csirkemellet, mert olyan nekik, mint a festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Csak egy valami nem eshet meg, hogy száraz maradjon. Mert alapállásból az. És sokak szerint, jellegtelen, egyhangú, íztelen hús, legyen bármilyen divatos, hála a folytonos fogyókúrázóknak. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket....
Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajttal tölt 2018-12-13 17:07:41
Hozzávalók: 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül 1 cs snidling 8 cikk mackósajt 1 db chili paprika friss bazsalikom só őrölt fehér bors 1 cs. szeletelt bacon Elkészítés: A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és bo...
Őszibarackos-sajtos csirkemell 2018-12-13 16:21:28
Hozzávalók 4 személyre: 4 db csirkemell filé 2 db őszibarack /friss vagy befőtt/ 4 szelet trappista sajt szárnyas fűszer só étolaj Előkészítés: A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk. Az őszibarack befőttet leszűrjük, a barackot cikkekre vágjuk. Készíthetjük (ha szezonja van) friss barackból is. Elkészítés: A hússzeleteket kivajazott (va...
Sertésborda gazdagon 2018-12-13 16:15:05
Hozzávalók: 4 szelet karaj csont nélkül 2 db paradicsom 1 db hegyes erős paprika 1 db kápia paprika 1 fej lila hagyma 2 szál újhagyma 8 szelet bacon 4 szelet trappista sajt só grill fűszer étolaj őrölt bors Elkészítés: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük. A paradicsomot, paprikákat, lila h...
Stefánia sajttal és baconnel 2018-11-29 10:11:45
Hozzávalók: 70 dkg darált sertéscomb 2 cs szeletelt bacon (2*20 dkg) 25 dkg (gouda) sajt 2 zsemle 1 fej vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma só őrölt fekete bors 1 tk ételízesítő csipet őrölt szerecsendió 1 tojás (nagy) 3-4 ek étolaj Elkészítése: A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk fel apróra és egy evőkanál olajon pároljuk világos zsemle színűre, majd hűtsük ki eg...
Pulykahúsos casserole 2018-11-28 22:07:36
Hozzávalók: 50 dkg darált pulykahús, 1 db nagy édesburgonya, 10 db tojás, olaj, só, bors, 15 dkg eidami sajt, 5-6 db spenót levél Elkészítés: A pulykahúst kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Az olajjal kikent hőálló edény aljába egy réteg karikára vágott burgonyát teszünk, sózzuk, majd rásimítjuk a pulykahús felét, erre jön ismét burgonya, majd a tetejére a pulykah...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2019 TVN.HU Kft.