Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4384643 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 192
Előző Következő
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos! 2018-07-01 15:40:44
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos! Sok éves kutatói munka és orvosi tapasztalat segített összeállítani azt a tanulmányt, amely a vércsoportok leghajlamosabb betegségeire mutat rá. Az alábbi cikk emellett egy nagyon jó segítség is lehet, hogy milyen életmó...
Mire ügyeljenek a cukorbetegek? 2018-06-10 15:46:59
Mire ügyeljenek a cukorbetegek? Amikor valaki azt a diagnózist hallja az orvosától, hogy cukorbeteg, akkor az első reakció általában a teljes megsemmisülés. Hiszen ez egy nagyon komoly betegség, amely teljes életmódváltást kíván. Nem kell azonban megijedni, hiszen ha valak...
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére... 2018-06-08 08:46:39
Segít az Ajurvéda Indiában tudják, mi a kánikula! Az Ajurvéda, a legősibb indiai orvostudomány hasznos tanácsokkal segít “túlélni" a hőséget. Nagy A. Csongor, az SVL (Science of Vedic Life, a Védikus élet tudománya) alapítója ad nekünk tippeket. Indiában mindenki ismeri, hogy melyik növényeknek van hűtő és fűtő hatása a szervezetre. Ez az indiai konyha alapj...
Tallóztam 2018-05-21 04:05:17
Hirdetés Sokak életét keseríti meg az, amikor tükörbe néznek és látják, hogy kecses áll helyett toka ékeskedik rajtuk. Sajnos eddig megoldást sem nagyon találhattak rá, ám most itt van néhány tipp, hogy hogyan lehet megszabadulni tőle. 1. Kevesebb kalóriát kell bevinni a szervezetbe Annak érdekében, hogy tartós fogyást érhessünk el, napi 500-1000 kalóriánál nem szabad töb...
Dr. Henry Bieler: Ételben az orvosság 2018-04-25 21:45:52
Dr. Henry G. Bieler a Cincinnati Orvostudományi Egyetemen tanult, ahol életre szóló hatást gyakorolt rá dr. Martin ÁFischer, a nagy fiziológus és filozófus. Dr. Bieler több mint ötven éve praktizál, híres tudósokat, neves politikusokat, világhírű filmsztárokat keze...
Öt étel, amellyel megőrizhető a szív egészsége 2018-02-19 11:41:31
A szív- és érrendszeri megbetegedések jelentős hányada összefüggésben áll a táplálkozással. Összeszedtük azt az öt élelmiszert, amelynek gyakran az asztalra kellene kerülni a szív vitalitásának megőrzése érdekében.Nézzük tehát az egészséges étkeket, amelyek nem csak azért fontosak, mert jót tesznek a szervezetünknek, hanem azért is, mert viszonylag könnyen elérhetők, azaz reálisan...
A vesekő és megelőzése 2018-01-29 22:13:24
A vesekőképződés világszerte, így hazánkban is az egyike a leggyakrabban előforduló betegségeknek. A vesekövek kialakulásának pontos oka a mai napig nem minden részletében tisztázott, de számos olyan tényezőt ismerünk, amely elősegíti a vesekövek kialakulását. A genetikai tényezők, egyes anyagcsere-betegségek (pl. a köszvény), húgyúti fertőzések, a vizelet pangása, a kevés fol...
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére 2017-08-14 19:38:40
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére Segít az Ajurvéda Indiában tudják, mi a kánikula! Az Ajurvéda, a legősibb indiai orvostudomány hasznos tanácsokkal segít “túlélni" a hőséget. Nagy A. Csongor, az SVL (Science of Vedic Life, a Védikus élet tudománya) alapítója ad nekünk tippeket. Indiában mindenki ismeri, hogy melyik növényeknek van hűtő és fűtő hatás...
Miért olyan egészséges a kovászos uborka? 2017-07-24 06:48:47
Miért olyan egészséges a kovászos uborka? Hogyan készítsünk tökéletes, egészséges kovászos uborkát? Mennyi só kell az erjedéshez, és milyen betegségeknél van terápiás hatása? Az erjesztés vagy más néven fermentáció nem más, mint a szerves anyagok enzimek hatására t...
Miért olyan egészséges a kovászos uborka? 2017-07-12 16:03:36
Hogyan készítsünk tökéletes, egészséges kovászos uborkát? Mennyi só kell az erjedéshez, és milyen betegségeknél van terápiás hatása? Az erjesztés vagy más néven fermentáció nem más, mint a szerves anyagok enzimek hatására történő átalakítása. Maga az emésztés folyamata is felfogható fermentációként. A rothadás is egyfajta fermentáció, de végterméke nem ehető, a folyamatokért ug...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.