Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533517 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 5
Előző Következő
Sajtos burgonya ropogós 2023-09-27 11:21:37
Sajtos burgonyaropogós gofri sütőben Kicsit hajaz a tócsnira, de nagyon jó benne, hogy gofrisütőben készül, olajszag nélkül és nincs benne liszt. Hozzávalók: 30 dkg sütni való burgonya 1 tojás 2 ek aprított, friss snidling 12 dkg reszelt Ammerlander trappista sajt Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors Elkészítés: A burgonyát meghámozom, nagy lyukú saj...
Hús nélküli fasírozott 2011-04-13 19:31:59
Hús nélküli fasírozott: Hozzávalók: 30 dkg sárgarépa 10 dkg zabpehely 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 tojás 1 evő kanál ketchup 1 evő kanál mustár 4 evő kanál zsemlemorzsa só bors olaj a sütéshez Elkészítés: A sárgarépát sajtreszelővel lereszeljük, hozzáadjuk a zabpelyhet, apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát, zsemlemo...
Tabáni saláta 2010-08-23 14:09:08
Hozzávalók: * 5 db tojás * 2-3 db közepes krumpli * 15 dkg sonka * 1 lilahagyma * 1 csapott teáskanál só * 2 dl tejföl * A majonézhez: * 2 db tojássárgája * 1 evőkanál mustár * 1 teáskanál porcukor * 1 mokkáskanál só * 2 dl olaj * 1 teáskanál citromlé * bors (frissen őrölt) * mixer a kikeveréshez El...
Fõételek 2008-11-29 17:16:59
Főételek Rántott csirke Hozzávalók: 3 db 50-55 dkg-os csirke, 3 tojás, 25 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg liszt, só, zsír, zöldpetrezselyem. A megtisztított csirkéket megmossuk, ruhával leszárítjuk és feldaraboljuk. Ha a csirke kicsi, négy darabba, ha nagyobb, nyolc darabba vágjuk. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. A májat villával megszurkáljuk, hogy a forró zsírba...
Főételek 2008-11-27 20:27:20
Rántott csirke Hozzávalók: 3 db 50-55 dkg-os csirke, 3 tojás, 25 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg liszt, só, zsír, zöldpetrezselyem. A megtisztított csirkéket megmossuk, ruhával leszárítjuk és feldaraboljuk. Ha a csirke kicsi, négy darabba, ha nagyobb, nyolc darabba vágjuk. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. A májat villával megszurkáljuk, hogy a forró zsírban ne fröcsköljön. M...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.