Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533121 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 188
Előző Következő
Sült sajt borsos eperrel 2018-07-02 10:00:15
Receptek egyperces Sült sajt borsos eperrel HOZZÁVALÓK: 1 csomag rukkola 40 dkg eper 50 dkg sajt (camembert, Anikó, kecskesajt stb.) frissen darált bors 0,5 dl olívaolaj a balzsamkrémhez: 1 evőkanál barnacukor 2 dl piros szőlőlé 1,5 dl balzsamecet 1 mokkáskanál étkezési keményítő ...
Tejszínes karalábéleves sajtos karalábészeletekkel 2018-01-09 22:32:23
Tejszínes karalábéleves sajtos karalábészeletekkel Hozzávalók A leveshez: 1 db zsenge karalábé 1 db vöröshagyma 1 csokor kapor só őrölt fehér bors 1 tk ételízesítő 1 ek liszt 2 dl Meggle főzőkrém 6 dl víz 3 dkg vaj 1 ek étolaj A rántott-sajtos karalábéhoz: 8 vékony szelet zsenge karalábé 8 db szelet...
Krémes spenótos rakott krumpli 2018-01-03 00:04:16
Krémes spenótos rakott krumpli Hozzávalók 4 db burgonya 2,5 dl tej 2,5 dl főzőtejszín 1 csapott tk só 1/4 tk bors 1/4 tk szerecsendió 3/4 tk fokhagymapor 1 db babérlevél 3 dkg vaj 2 gerezd fokhagyma (reszelve) 8 szelet Frico Gouda sajt 8 dkg spenót 2 tk oregánó Elkészítés A burgonyát meghámozzu...
Sajtos-sonkás melegszendvics almával 2016-10-06 23:06:41
Sajtos-sonkás melegszendvics almával Hozzávalók 20 dkg szeletelt főtt sonka 20 dkg sajt 1 db alma 8 szelet toastkenyér 4 tk mustár Elkészítés A sonkaszeleteket kissé megpirítjuk egy száraz serpenyőben. A sajtot 8 db, vastagabb szeletre vágjuk. A megmosott, kimagozott almát felszeleteljük. A kenyérszeleteket megkenjük mustárr...
Házi pizza lépésről lépésre: 2 alaprecept... 2016-09-20 19:59:51
Házi pizza lépésről lépésre: 2 alaprecept és 15 pompás variáció Mindenki nagy kedvence a ropogós pizza, ízletes feltétekkel. Íme, néhány kipróbált recept és praktikus ötlet, ezek alapján bárki elkészítheti az olasz ínyencség valamelyik változatát! A kiindulópont az alaptészta, utána már nincs is más tennivalónk, mint kiválasztani egyet a 15 különféle feltét közül. Az ala...
Rakott sajtos csirkemell 2016-03-04 22:09:27
Rakott sajtos csirkemell Hozzávalók 80 dkg csirkemellfilé 20 dkg szeletelt sajt 4 ek majonéz 5 ek laktózmentes tejföl 1 gerezd fokhagyma 4 szál újhagyma só bors olívaolaj Elkészítés 1. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk, majd egy olívaolajjal kikent, tűzálló tálba sora...
Fontinával, dióval és pármai sonkával töltött sertéskaraj 2015-12-15 15:21:19
Hozzávalók: kb. 1 kg kicsontozott sertéskaraj, comb, esetleg tarja 100 g dióbél 150 g vékonyra szelt pármai sonka kb. 150 g Valle d'aostai fontina bors kb. 200 g vékonyra szelt húsos szalonna 1 ág rozmaring 2 cikk fokhagyma extraszűz olívaolaj A sajtot vastag szeletekre vágtam, a diót durvára törtem. A húsba öt hosszú, mély zsebet vágtam, ügyelve arra, hogy sem a...
Házi pizza lépésről lépésre: 2 alaprecept és 15 pompás... 2015-10-14 22:32:25
Házi pizza lépésről lépésre: 2 alaprecept és 15 pompás variáció Mindenki nagy kedvence a ropogós pizza, ízletes feltétekkel. Íme, néhány kipróbált recept és praktikus ötlet, ezek alapján bárki elkészítheti az olasz ínyencség valamelyik változatát! A kiindulópont az alaptészta, utána már nincs is más tennivalónk, mint kiválasztani egyet a 15 különféle feltét közül. Az ala...
Finom sajttekercs 2015-06-04 20:21:51
Finom sajttekercs Hozzávalók: 12 szelet lapsajt 10 szelet gép sonka 10 dkg trappista sajt 10 dkg sajtkrém 5 tojás 10 dkg vaj 1 csokor petrezselyem 1 teáskanál mustár só fehérbors Elkészítés: Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszelet...
Különleges tojásos szendvics 2015-05-22 23:08:48
Különleges tojásos szendvics Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg zöld spárga (konzerv) 15 dkg zsírosabb sajt 4 friss salátalevél 12 bébirépa (konzerv, el is maradhat) 4 szelet szendvicskenyér 4 kávéskanál olívaolaj 2 evőkanál fehérbor-ecet 4 tojás 4 kávéskanál frissen aprított zöldfűszer (pl. bazsalikom, tárkony) Elkészítés: A...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.