Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533559 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 17
Előző Következő
Miért együnk sajtot és egyáltalán milyet együnk? 2023-11-15 22:18:57
A világon nagyon sokféle sajt létezik, és szinte minden országnak megvan az úgynevezett kedvenc sajtja, amelyet az emberek gyakran vásárolnak és fogyasztanak. Sokan nem mernek sajtot enni, mert úgy gondolják, hogy a magas zsírtartalma miatt csakis árthat az egészségnek. Ha egyszerre nem fogyasztunk a sajtból sokat, nyugodtan kerüljön néha az asztalra, merthogy rendkívül egészséges...
Grillezzünk, de ne csak húst! 2017-08-17 23:34:58
Még tart a jó idő, ki kellene használni: Grillezzünk, de ne csak húst! A grillezés, szabadtéri sütögetés kötelező nyári program, mégpedig jó társaságban az igazi, sokféle pácolt finomsággal, salátákkal. Bár a grillezésről a húsok jutnak elsőként eszünkbe, érdemes kipróbálni húsmentes alapanyagokat is. A tapasztalat szerint ugyanis ezek fogynak el mindig elsőnek! Mindenki...
Bruschetta – világklasszis előétel Itáliából 2015-09-17 22:08:46
Bruschetta - világklasszis előétel Itáliából A gyorsan elkészíthető, sokféle finomsággal megrakott pirított, ropogós kenyér az egyik legnépszerűbb előétel akár többfogásos vacsoráról, akár baráti vagy családi összejövetelről van szó, de a kettesben elköltött étkezések ínycsiklandó felvezetése is lehet. A világszerte népszerű bruschetta (ejtsd: bruszketta) első dara...
Grillezzünk, de ne csak húst! 2015-05-16 22:35:27
Grillezzünk, de ne csak húst! A grillezés, szabadtéri sütögetés kötelező nyári program, mégpedig jó társaságban az igazi, sokféle pácolt finomsággal, salátákkal. Bár a grillezésről a húsok jutnak elsőként eszünkbe, érdemes kipróbálni húsmentes alapanyagokat is. A tapasztalat szerint ugyanis ezek fogynak el mindig elsőnek! Mindenkinek megvan a jól bevált grillpáca, kedven...
Bruschetta – világklasszis előétel Itáliából 2014-10-10 22:55:34
Bruschetta - világklasszis előétel Itáliából A gyorsan elkészíthető, sokféle finomsággal megrakott pirított, ropogós kenyér az egyik legnépszerűbb előétel akár többfogásos vacsoráról, akár baráti vagy családi összejövetelről van szó, de a kettesben elköltött étkezések ínycsiklandó felvezetése is lehet. A világszerte népszerű bruschetta (ejtsd: bruszketta) első dara...
Cékla, a bíborszín egészségőrző 2014-01-11 23:47:27
Cékla, a bíborszín egészségőrző A téli hónapokban különösen fontos, hogy minél több egészséges és vitamindús zöldségfélével vértezzük fel magunkat. A rendkívül kedvező áron kínált, sokszor mégis csupán savanyúságként fogyasztott cékla valódi csodazöldség, ami kis fantáziával igazán változatosan tálalható, kitűnő alapanyag. A természet gyógyszereket helyettesítő ajándéka...
Grillezzünk, de ne csak húst! 2013-08-31 23:58:44
Szép idő lesz vasárnap, javasolok egy családi kerti grillezést. Grillezzünk, de ne csak húst! A grillezés, szabadtéri sütögetés kötelező nyári program, mégpedig jó társaságban az igazi, sokféle pácolt finomsággal, salátákkal. Bár a grillezésről a húsok jutnak elsőként eszünkbe, érdemes kipróbálni húsmentes alapanyagokat is. A tapasztalat szerint ugyanis ezek fogynak el mi...
szeretettel 2012-04-07 10:36:53
THOMAS MANN EGY SZÉLHÁMOS VALLOMÁSAI FORDÍTOTTA: LÁNYI VIKTOR ELSŐ KÖNYV ELSŐ FEJEZET MÁSODIK FEJEZET HARMADIK FEJEZET NEGYEDIK FEJEZET ÖTÖDIK FEJEZET HATODIK FEJEZET HETEDIK FEJEZET NYOLCADIK FEJEZET KILENCEDIK FEJEZET ELSŐ KÖNYV ELSŐ FEJEZET Amikor most tollat veszek a ke...
Gouda sajt Hollandia büszkeség 2011-07-25 08:31:58
Gouda sajt, Hollandia büszkesége Kóstoltátok már ezt az élénk narancssárga héjú holland sajtot? Próbáltatok már belőle sajtos krumplit vagy sajtszószt készíteni? Itt az ideje! Gouda kisokos Sokan gudának vagy goudának ejtik, a helyes kiejtés houda. A gouda szépséges sajtféle, mely egyenesen Hollandiából érkezik hozzánk. Külső héja narancsszínű, milyen más színű is lehetne a...
Pesto, pesto, pesto 2011-04-08 13:04:03
Pesto, pesto, pesto: A genovai pestót ismerik a legtöbben. Ez hét hozzávalóból áll: bazsalikom, fokhagyma, parmezán sajt, fenyőmag, olívaolaj, só és bors. Persze készíthetünk pestöt paprikából és szárított paradicsomból, petrezselyemből és rukkolából, de akár mentából is. Pesto, törni-zúzni Többféle szószt hívnak pestónak, közös vonásuk a törés-zúzás, hiszen az olasz...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.