Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4359053 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 5
Előző Következő
Cukorbetegség ellen bab, hajdina és dió Bab A babban találh 2018-11-06 11:13:21
Gyógyszer nélkül Cukorbetegség ellen bab, hajdina és dió Bab A babban található magas ballasztanyag aránya teszi ezt a hüvelyest diabéteszellenes szuperélelmiszerré. Ez hozzájárulhat a vércukor és az inzulinértékek szabályozásához. A ballasztanyagok - például a babban található pektinek - lassítják a szénhidrátok lebontását a véráramban, és további inzulin...
Tallóztam 2018-10-05 07:25:51
Az élelmiszeripar háborúja sejtjeinkkel- a 10 mérgező összet A tartósítószerek és a szintetikus adalékanyagok az élelmiszerekben gátolják az oxigén metabolizmust és késleltethetik a penész és a gomba kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tá...
Cukorbetegség ellen bab, hajdina és dió 2014-10-25 21:04:28
Bab A babban található magas ballasztanyag aránya teszi ezt a hüvelyest diabéteszellenes szuperélelmiszerré. Ez hozzájárulhat a vércukor és az inzulinértékek szabályozásához. A ballasztanyagok - például a babban található pektinek - lassítják a szénhidrátok lebon...
Az élelmiszeripar háborúja sejteinkkel- a 10 mérgező összete 2012-06-04 14:39:52
(NaturaHirek.hu) A tartósítószerek és a szintetikus adalékanyagok az élelmiszerekben gátolják az oxigén metabolizmust és késleltethetik a penész és a gomba kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tápanyagoktól. Ez a sejtek mutációjához vezet, tökélet...
A tartósítószerek és mesterséges anyagok szinte megfojtják a 2012-05-22 19:28:58
A tartósítószerek és a szintetikus adalékanyagok az élelmiszerekben gátolják az oxigén metabolizmust és késleltethetik a penész és a gomba kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tápanyagoktól. Ez a sejtek mutációjához vezet, tökéletes táptalajt nyúl...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2018 TVN.HU Kft.