Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4359961 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 12
Előző Következő
Melyik ételhez milyen fűszer illik? 2018-07-12 10:47:47
Levesek Bab: fokhagyma, kakkukfű Borsó: kakkukfű, rozmaring, tárkony Erőleves: feketebors, fokhagyma, gyömbér, pasztinák, petrezselyem, pirospaprika, sáfrány, szerecsendió Gomba: borsikafű, fokhagyma, majoranna, rozmaring, tárkony Gulyásleves: babérlevél, feketebors, fokhagyma, köménymag, pirospaprika Gyümölcs: citrom, fahéj, narancs, rebarbara, sz...
Melyik ételhez milyen fűszer illik? 2018-01-15 09:08:25
Levesek Bab: fokhagyma, kakkukfű Borsó: kakkukfű, rozmaring, tárkony Erőleves: feketebors, fokhagyma, gyömbér, pasztinák, petrezselyem, pirospaprika, sáfrány, szerecsendió Gomba: borsikafű, fokhagyma, majoranna, rozmaring, tárkony Gulyásleves: babérlevél, feketebors, fokhagyma, köménymag, pirospaprika Gyümölcs: citrom, fahéj, narancs, rebarbara, szegfűszeg, vanília Halász...
Milyen ételekbe illenek a leggyakrabban használt fűszerek? 2016-09-13 12:59:02
Milyen ételekbe illenek a leggyakrabban használt fűszerek? Ánizs (és a csillagánizs) mártások, sütemények, pudingok, gyümölcslevesek, édes rizsek, keleten: főzelékek Babér levesek, mártások, pácok, pástétomok, savanyú és ecetes ételek, (jól társítható petrezselyemmel és kakukkfűvel, húsoknál curryvel) Barbecue levesek, mártások, tokányok, vagdalta...
Milyen ételekbe illenek a leggyakrabban használt fűszerek? 2015-10-05 13:40:00
Ánizs (és a csillagánizs) mártások, sütemények, pudingok, gyümölcslevesek, édes rizsek, keleten: főzelékek Babér (más néven: szagos levél) levesek, mártások, pácok, pástétomok, savanyú és ecetes ételek, (jól társítható petrezselyemmel és kakukkfűvel, húsoknál curryvel) Barbecue levesek, mártások, tokányok, vagdaltak, sültek Bazsalikom (más néven: királyfű, német b...
Fűszerkalaúz 2015-04-21 12:49:15
Melyik ételhez milyen fűszer illik? Levesek: Bab: fokhagyma, kakkukfű Borsó: kakkukfű, rozmaring, tárkony Erőleves: feketebors, fokhagyma, gyömbér, pasztinák, petrezselyem, pirospaprika, sáfrány, szerecsendió Gomba: borsikafű, fokhagyma, majoranna, rozmaring, tárkony Gulyásleves: babérlevél, feketebors, fokhagyma, köménymag, pirospaprika Gyümölcs: citrom, fahéj, naran...
Milyen ételekbe illenek a leggyakrabban használt fűszerek? 2014-01-05 17:30:57
Ánizs (és a csillagánizs) mártások, sütemények, pudingok, gyümölcslevesek, édes rizsek, keleten: főzelékek Babér (más néven: szagos levél) levesek, mártások, pácok, pástétomok, savanyú és ecetes ételek, (jól társítható petrezselyemmel és kakukkfűvel, húsoknál curryvel) Barbecue levesek, mártások, tokányok, vagdaltak, sültek Bazsalikom (más néven: királyfű, német...
Mit - mibe tehetünk? 2011-11-15 11:53:00
Milyen ételekbe milyen fűszereket használjunk. Ánizs (és a csillagánizs) mártások, sütemények, pudingok, gyümölcslevesek, édes rizsek, keleten: főzelékek Babér levesek, mártások, pácok, pástétomok, savanyú és ecetes ételek, (jól társítható petrezselyemmel és ka...
Fűszerkalauz - Mit, mibe szórj 2011-03-08 15:52:38
Fűszerkalauz - Mit, mibe szórjunk? Manapság az üzletekben nagyon sokfajta fűszerkeverék is vásárolható, mondhatnánk, a variációk száma végtelen. De vajon ismerjük-e őket? Tudjuk, hogy melyik ételt mivel ízesíthetjük? Segítünk eligazodni! Itt van rögtön a bors, amely egy örökzöld kúszónövény fűzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A terméseket különböző érettségi stádiumokban sz...
zsokazsoka 2011-01-28 21:42:31
Immunrendszerünk érdekében Áfonya v. Fekete kokojza A levélből készült tea jó szél- és vizelethajtó, megszünteti a bélrendszer hurutos megbetegedéseit. Segít vese- és hólyagbántalmak esetén is. A levélből előállított szereket külsőleg összehúzó szerként alkalmazzák. Belsőleg történő használatra időskori cukorbetegség esetén alkalmazható szakorvosi felügyelet mellett...
Mit - mibe tehetünk? 2010-10-09 10:47:56
Milyen ételekbe milyen fűszereket használjunk. Ánizs (és a csillagánizs) mártások, sütemények, pudingok, gyümölcslevesek, édes rizsek, keleten: főzelékek Babér levesek, mártások, pácok, pástétomok, savanyú és ecetes ételek, (jól társítható petrezselyemmel és kakukkfűvel, húsoknál curryvel) Barbecue levesek, mártások, tokányok, vagdaltak, sültek Bazsalikom...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2018 TVN.HU Kft.