Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4398416 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 7
Előző Következő
Zőld spárga a piacokon 2019-04-24 13:59:39
A zöld spárga kevésbé fásodik, és nem kell megpucolni Aki mégis tart a spárga előkészítésétől, annak javaslom, hogy kezdjen a zöld verzióval. A zöld spárga tovább friss marad, pucolást nem igazán igényel, csak a végeit kell levágni, és általában nem fás. SPÁRGALEVES Hozzávalók: 50 dkg spárga 3 dl tejföl 1 evőkanál finomliszt só cukor 1 csokor petrezselyem Elké...
Spárga-egyszeregy 2015-05-04 23:10:11
Spárga-egyszeregy Tavasszal megjelenik a piacokon a spárga, húsos kötegekben kelleti magát, édeskés illatával próbálja felhívni a háziasszonyok figyelmét. Sokan mégsem vesznek belőle, mert már egyszer pórul jártak, fásat vettek, vagy csak sejtésük sincs, hogyan kell elkészíteni. Pedig a spárgatermelés és -fogyasztás régi múltra tekint vissza Magyarországon. Légrády Károl...
Baconba tekert spárga újkrumplival 2014-06-07 18:59:17
Hozzávalók: 2 személynek: 50 dkg spárga 12 dkg (8 szelet bacon) 8 db újkrumpli petrezselyem 4 db csiperkegomba 10 dkg spenót 2 evőkanál majonéz só őrölt feketebors olívaolaj Elkészítés: A spárgák végét levágom, megpucolom. A krumplikat megmosom. Egy nagy serpenyőben sós, cukros vízben félig megfőzöm mindkettőt. A spárgákat kiveszem, a krumplikat még hagyom hőntartáson...
Spárgaleves 2012-05-11 15:44:32
Hozzávalók: 50 dkg spárga 3 dl tejföl 1 evőkanál finomliszt só cukor 1 csokor petrezselyem Elkészítés: A spárgákat megpucolom. Ez a mozzanat az egész spárgaevészet alfája és omegája. Aki zölddel kezd, annak csak a végit kell lekapnia, és egyből ugorhat tovább az elkészítés módjára; de aki a klasszikus fehér spárgából kíván eledelt, az jól figyeljen. A spárgána...
Hogyan készítsük el a spárgát? 2011-05-15 18:34:35
A spárga valószínűleg a Földközi-tenger medencéjéből származik, a vadon termő spárgát már az egyiptomiak és a görögök is fogyasztották. A rómaiak kifejlesztették a termesztését, de még mindig az ínyenc gazdagok táplálékai közé tartozott. A későbbiekben kissé elfeledték, majd a reneszánsz idején újra megjelent,...
Vasárnap - menü ajánlat 2011-04-30 20:16:01
Vasárnap - menü ajánlat Reggeli: Mozzarellás pirítós Előétel: Vörösboros áfonyaleves Főétel: Gombás marhaszelet zsemlegombóccal Desszert: Non plus ultra Habliliom módra Vacsora: Libamájjal töltött krumpligombóc Vegetáriánus ajánlat: Sült pangasius parmezános besamelmártással Mozzarellás pirítós: Hozzávalók: (kb. 12 db elkészítéséhez) 1 negyed kilós, teljes k...
Spárgaleves 2010-05-09 23:58:30
Hozzávalók: 50 dkg spárga 3 dl tejföl 1 evőkanál finomliszt só cukor 1 csokor petrezselyem Elkészítés: A spárgákat megpucolom. Ez a mozzanat az egész spárgaevészet alfája és omegája. Aki zölddel kezd, annak csak a végit kell lekapnia, és egyből ugorhat tovább az elkészítés módjára; de aki a klasszikus fehér spárgából kíván eledelt, az jól figyeljen. A spárgának az aljából...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2019 TVN.HU Kft.