Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533152 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 14
Előző Következő
A 10 legegészségesebb növény 2024-03-02 21:31:23
Tudósok megállapították, hogy melyik a 10 legegészségesebb élelmiszer a világon. Íme a lista Cékla Miért egészséges? Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését okozza. Természetes színezőanyaga pedig csökkenti a rák kialakulásának esélyét. Hogyan fogyasszuk? Gyökere és levele egyaránt fogyasztható. Gumóját, amelyből céklasalá...
Brokkoli a multivitamin és ásványi anyag bomba 2024-02-15 19:29:45
A brokkoli igazi multivitamin és ásványi anyag bomba, hiszen jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősítheti a csontozatot. Rendkívül egészséges és sokoldalú zöldség, amelyet érdemes napi szinten fogyasztani. Sokféleképpen elké...
10 legegészségesebb növény 2018-01-18 23:45:22
Tudósok megállapították melyik a 10 legegészségesebb élelmiszer a világon. Íme a gyógyító élelmek: Cékla Miért egészséges? Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését okozza. Természetes színezőanyaga pedig csökkenti a rák kialakulásának esélyét. Hogy együk? Gyökere és levele egyaránt fogyasztható. Gumóját, amelyből céklasalátát...
Frissen csavart káposztalével 10 nap alatt gyógyulhat... 2015-10-19 22:17:35
Frissen csavart káposztalével 10 nap alatt gyógyulhat a kezdődő gyomorfekély! Nyáron egy kiadós nehéz ebéd helyett csak valami frissítőre, vagy egy könnyed salátára vágysz, és nem tudod, mire essen a választás? Íme, 5 tipp hogy miért válaszd a nyers káposztát alapanyagként: A ká...
Együnk több csírát...... 2011-05-19 10:42:18
Miért érdemes minél több csírát fogyasztanunk? Öt népszerű csíra A csírák könnyen emészthető táplálékok, és tápanyagokban különösen gazdagok. Mivel minden mag csírája más ízű, más tápanyagban gazdag, érdemes minél többfélét étrendünkbe iktatni. Ez történik, amikor a mag csírává alakul ...
ÍME a GYÓGYÍTÓ ÉLELMEK: 2011-05-17 12:07:40
Cékla Miért egészséges? Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését okozza. Természetes színezőanyaga pedig csökkenti a rák kialakulásának esélyét. Hogy együk? Gyökere és levele egyaránt fogyasztható. Gumóját, amelyből céklasalátát főzünk, inkább nyersen lereszelve, olívaolajjal, citrom levével ízesítve együk. Aszalt szilva Miért e...
Miért érdemes minél több...... 2011-04-11 18:06:05
A csírák könnyen emészthető táplálékok, és tápanyagokban különösen gazdagok. Mivel minden mag csírája más ízű, más tápanyagban gazdag, érdemes minél többfélét étrendünkbe iktatni. Ez történik, amikor a mag csírává alakul A csíráztatás során a magokban lévő enzimek biokémiai folyamatokat indítanak el, melynek során a magban lévő értékes tápanyagok változásokon mennek...
Papától 2011-04-07 17:36:41
Tudomány Terhesség influenza D-vitamin Magok Csiráztatása. Miért érdemes minél több csírát fogyasztanunk? Öt népszerű csíra Nógrádi Katalin|2011. 04. 06., 10:46| Címkék:táplálkozás, táplálkozástudomány, csírák, csíráztatás, mungóbab, borsó, egészségmegőrzés, brokkoli, búzafű, fehérjék, aminosavak, zsírsav, retek A csírák könnyen emészthető táplálékok, és tápanyagokban...
Magok csirásztatása. 2011-04-06 17:33:23
Tudomány Terhesség influenza D-vitamin Miért érdemes minél több csírát fogyasztanunk? Öt népszerű csíra Nógrádi Katalin|2011. 04. 06., 10:46| Címkék:táplálkozás, táplálkozástudomány, csírák, csíráztatás, mungóbab, borsó, egészségmegőrzés, brokkoli, búzafű, fehérjék, aminosavak, zsírsav, retek A csírák könnyen emészthető táplálékok, és tápanyagokban különösen gazdagok. Miv...
A 10 legfontosabb gyógyítóétel 2010-11-13 15:46:34
Amerikai tudósok és dietetikusok, többek közt a Yale és a Stanford Egyetem professzorai arra vállalkoztak, hogy összeállítsák a világ tíz legegészségesebb élelmének listáját. A győztesek listáján kizárólag zöldségek és gyümölcsök szerepelnek, ami nem meglepő, tekintve, hogy ezek tartalmazzák a legtöbb vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst, amely utóbbinak a rák megelőzésében é...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.