Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4357603 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 7375
Előző Következő
Hozzávalók Hús: vastagabb sertéstarja szeletek csont nélkül 2018-05-24 21:40:19
Hozzávalók Hús: vastagabb sertéstarja szeletek csont nélkül steak fűszerkeverék fokhagymapor só olaj Burgonya: hámozott burgonya 0,5 cm-es szeletekre vágva só őrölt kömény fokhagymapor szárított morzsolt rozmaring őrölt édes pirospaprika 250 mlhabtejszín Zöldbab: fagyasztott vágott zöldbab...
Pünkösd A régiek jól tudták,ilyenkor meg kell állni 2018-05-19 22:48:49
Pünkösdi szokások A régiek jól tudták, ilyenkor meg kell állni egy pillanatra, s a nagy nyári munkák előtt ünnepelni kell. Köszönteni az új életet, imádkozni a bő termésért, gyermekáldásért. Erre szolgált a pünkösd, a húsvét utáni ötvenedik nap. A templomokban évről évre me...
Jól beszél, ex-miniszter úr! Kudarcok, mulasztások és renget 2018-05-18 20:47:42
Jól beszél, ex-miniszter úr! Kudarcok, mulasztások és rengeteg adósság Molnár Bálint | Ma | 8:07 Jóreggelt kívánok az olvasóknak meg természetesen a jól képzett, prémium kategóriás trolloknak is! Bocsánatot kérünk a tegnapi nap kellemetlenségeiért, remélhetőleg sikerült elhárítani a szerver utaztatásával járó üzemzavarokat és mindenkinél rendeltetésszerűen működik az...
Hentesleves húsgombóccal 2018-05-17 23:26:43
Hentesleves húsgombóccal Hozzávalók A gombóchoz: 50 dkg darált hús (sertés) 1 fej vöröshagyma (reszelve) 1 db tojás só bors fűszerpaprika petrezselyemzöld A leveshez: 10 dkg kolozsvári szalonna 3 dkg zsír vagy olaj 1 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2-3 db sárgarépa 2 szál petrezselyemgyökér 1...
Tessék csak simogatni, nehogy véletlenül elguruljanak a gyóg 2018-05-13 09:17:18
Tessék csak simogatni, nehogy véletlenül elguruljanak a gyógyszerei Molnár Bálint | Ma | 8:09 Jóreggelt, verőfényt madárcsicsergést, vasárnapot, lustálkodást, szalonnát, mindent, ami jólesik! Mára is maradt egy feldolgozatlan traumám, majd később feldolgozom, ha úgy alakul. Addig is: nyilván nem nehéz kitalálni, hogy a magyar politikai mocsár egyik legsötétebb tah...
Karajba zárt csülök 2018-05-10 21:27:24
Karajba zárt csülök Hozzávalók egy 31,5*5,8cm*12,9 cm-es formához: 1 füstölt csülök 9-10 szelet karaj kb 20 szelet bacon 1 nagy fej vöröshagyma 2 evőkanál mustár kb 20 dkg reszelt sajt 2 tojás liszt Elkészítése: A csülköt előző nap főzzük...
Hagyományos túrós csusza 2018-05-09 23:48:02
Hagyományos túrós csusza Hozzávalók 40 dkg száraztészta (nagy kocka) 25 dkg húsos szalonna 50 dkg túró 4 dl tejföl só Elkészítés A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük. A szalonnát kockára vágva pörcösre sütjük. Amikor kisült, a zsírját a tésztára öntjük, hozzákever...
Egyszerű brassói apró pecsenye 2018-05-07 23:41:16
Egyszerű brassói apró pecsenye Hozzávalók 60 dkg sertéscomb 10 dkg füstölt húsos szalonna 80 dkg burgonya 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 db zöldpaprika 1 db paradicsom 1 tk só 1/2 tk őrölt fekete bors 2 tk őrölt fűszerpaprika olaj (a burgonya sütéshez) aprított petrezselyemzöld (a tálaláshoz) Elkészíté...
Pikáns lencseleves 2018-05-04 12:46:22
Hozzávalók: - 25 dkg lencse - 20 dkg húsos szalonna felkockázva - 1 fej vöröshagyma - 1 gerezd fokhagyma - 5 dkg vaj - 2 db babérlevél - 20 dkg sárgarépa - 5 dkg zellergumó - 2 evőkanál őrölt pirospaprika - 3 evőkanál mustár - 2 kiskanál cukor - 2 evőkanál ecet - 2 dl főző tejszín - 5 dkg liszt Elkészítése: A lencsét egy nappal korá...
Spenótos-túrós tekercs 2018-05-03 13:54:13
Hozzávalók: 4 személyre - 1 kis csokor petrezselyem zöldje - 3 evőkanál sűrített paradicsom - 25 dkg félkemény sajt - 25 dkg húsos szalonna - 50 dkg túró - 70 dkg spenót - 1 csipet só - 3 teáskanál olívaolaj - 4 db tojás - 30 dkg finomliszt - bors Összegyúrjuk a tésztát a hozzávalókból, jól kidolgozzuk, majd gombóccá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és hagyjuk egy ó...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.