Előző
Következő
|
Japán |
2011-02-06 12:20:16 |
Japán Sehol nem fordítanak olyan nagy gondot az ételek felszolgálására, mint Japánban. A japán asztal megterítésének, díszítésének kifinomult választékossága csak a japán festmények kecses bájához, vagy az ikebanához, a virágok elrendezésének művészetéhez hasonlítható. Japán háziasszony ügyel arra, hogy egy petrezselyemszál a tányéron megfelelő szögben simuljon a felkínált r... |
Fõételek |
2008-11-29 17:16:59 |
Főételek Rántott csirke Hozzávalók: 3 db 50-55 dkg-os csirke, 3 tojás, 25 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg liszt, só, zsír, zöldpetrezselyem. A megtisztított csirkéket megmossuk, ruhával leszárítjuk és feldaraboljuk. Ha a csirke kicsi, négy darabba, ha nagyobb, nyolc darabba vágjuk. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. A májat villával megszurkáljuk, hogy a forró zsírba... |
Előző
Következő
|
|