Előző
Következő
|
Szarvashús polgári módon |
2010-11-04 05:16:17 |
Szarvashús polgári módon ........................ Hozzávalók: 1800 g szarvas színhús, 50 g vöröshagyma, 50 g póré, 100 g zeller, 250 g vegyes zöldség, só, egész bors, szegfûszeg, kevés citromhéj, 2 db babérlevél, borecet, 180 g vaj, 20 g cukor, 120 g liszt, citromlé, 1-2 dl vörösbor. Elkészítése: A húst, leginkább lapockát megmossuk és a fenti anyagokkal annyi h... |
Mikrohullámú szakácskönyv |
2010-05-23 22:39:27 |
Mikrohullámú szakácskönyv Figyelmeztetések a túlzott mikrohullámú energiának való kitevés elkerülésére a. Ne próbálja meg mûködtetni a sütőt nyitott ajtóval, mivel ekkor káros mikrohullámú energiának teszi ki magát. Fontos, hogy ne piszkálja a biztonsági zárat. b. Ne helyezzen be semmilyen tárgyat a sütő eleje és az ajtó közé, és ne hagyja, hogy piszok... |
Süssünk! |
2009-09-20 19:22:29 |
e-mailben kaptam............ Kanonok lepény (kitőnő) ½ kg lisztet 2 evőkanál fagyos margarinnal, 1 csomag sütoporral, 25 deka cukorral, 2 egész tojással, 1 citrom reszelt héjával és annyi tejjel, hogy könnyen dolgozható legyen, jól összegyúrunk. A tészta egyik felét tepsibe téve, barackízzel vastagon megkenjük és őrölt mogyoróval beszórjuk.... |
Előző
Következő
|
|