Előző
Következő
|
Elkészült - Szakály Sándor új könyvéről |
2024-03-11 18:47:11 |
Elkészültem Szakály Sándor új könyvének ismertetésével, ezt a Magyar Naplónak szánom. (Jánosi Zoli főszerkesztő kérte.) 6000 karakterről volt szó, s most szembesültem csak azzal, hogy ez milyen kevés. Jó olvasni Sándor barátom könyvét, segíti a tisztánlátást. ide másolom a recenziót, Harag és elfogultság nélkül - Szakály Sándor új könyvéről (Szakály Sándor: Múltunkról... |
Elkészült - Szakály Sándor új könyvéről |
2024-03-11 18:47:09 |
Elkészültem Szakály Sándor új könyvének ismertetésével, ezt a Magyar Naplónak szánom. (Jánosi Zoli főszerkesztő kérte.) 6000 karakterről volt szó, s most szembesültem csak azzal, hogy ez milyen kevés. Jó olvasni Sándor barátom könyvét, segíti a tisztánlátást. ide másolom a recenziót, Harag és elfogultság nélkül - Szakály Sándor új könyvéről (Szakály Sándor: Múltunkról... |
Pácolási trükkök |
2023-12-23 05:53:10 |
Mikor húst sütünk, két cél lebeg a szemünk előtt: hogy a hús a fűszeres ízét sülés közben se veszítse el és hogy omlós, puha legyen, mikor a tányérra kerül. Ezt a két célt egyszerre elérhetjük a pácolással. Ne csak a grillezésre gondolj, mikor a pácolásról van szó! A hétköznapokban a konyhában is nagy hasznát veheted ennek az eljárásnak, magasabb szintre emelheted vele a sültje... |
Előző
Következő
|
|